2777
2789
عنوان

میشه چندتا کتاب بهم معرفی کنید

43 بازدید | 9 پست

انگیزه زندگی داشته باشم و قوی باشم و تاثیر گذار برا حال خوبم

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زنان زیرک

اون در مورد رابطه هست .شوهرم اینقد بهم میچسبه خسته شدم دیگ دوس ندارم بیشتر ازاین جذب بشه 🙂خودم مغرورم 

متاهل من دنبال روحیه خودم هست اصلن رابطه زناشویی برام مهم نیست 😅

عزیزم وقتی رابطه ی زناشویی یا عاطفی خوبی داشته باشی روحیه هم خوب میشه 

کتاب کیمیاگر

چه کسی پنیر مرا برداشت 

میلیونر آنی

راز هایی درباره ی مردان که هر زنی باید بداند

غورباقه ات را قورت بده

رمان بامداد خمار

اینا کتاب هایی هست که من خوندم و مفید بودن هر کدوم به نحوی

عزیزم وقتی رابطه ی زناشویی یا عاطفی خوبی داشته باشی روحیه هم خوب میشه کتاب کیمیاگرچه کسی پنیر مرا بر ...

مرسی گلم درسته منظورم بود شوهرم دوسم داره درسته اون آدمی که انتظار داشتم نبود اون نسبت بهم گرم ولی من نه سرد شدم چون کارایی کرده از چشمم افتاده میخوام رو خودم کار کنم حالم بهتر بشه 

تو خانوم عاقلی هستی راس گفتی مرد خوب باشه  زن هم خوبه 

مرسی گلم درسته منظورم بود شوهرم دوسم داره درسته اون آدمی که انتظار داشتم نبود اون نسبت بهم گرم ولی م ...

گلم کتاب راز هایی درباره ی مردان رو بخونی خیلی چیزای مفید یاد میگیری اصلا بحث رابطه و این چیزا نیست گاهی ما کاری انجام میدیم فکر می‌کنیم درسته ولی تاثیر منفی میذاره رو زندگیمون. من به شخصه این کتاب رو به تمام زن ها توصیه میکنم چون در هر زمینه ای که لازم باشه توضیح داده. خوشحالم میبینم زن های سرزمینم واسه رشد و ارتقای خودشون کتاب مفید میخونن. آفرین بانو 

گلم کتاب راز هایی درباره ی مردان رو بخونی خیلی چیزای مفید یاد میگیری اصلا بحث رابطه و این چیزا نیست ...

مرسی عزیزدلم