2777
2789

سلام خانومها خواهر شوهرم رفته پیش دعا نویس و برامون سرکتاب باز کرده بخاطر بچه دار نشدنمون که دعانویس گفته هردوتامون زن و شوهر همزاد مرد دارن برای همین بچه دار نمیشن حالا دعا برام نوشته بزنم به دستم تا بچه دار بشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دعانویس ها پای اجنه رو وارد زندگیتون می‌کنند، مثلا فرض کنین هنگام معشوقه با همسرتون اجنه بهتون کمو می‌کنند یا با نگاه های بز مانند و لبخندشون شما رو تماشا می‌کنند. همچنین دعاتویس ها استغفرالله، ادرار میریزن روی قرآن و یا سوره رو از آخر به اول می‌نويسن. خودتون و اخرتتون رو خراب نکنید

درخواستمو قبول کن یه چیزی بگم شاید همچین فکرایی از سرت افتاد

به منم بوگو، راستش خودمم الان چیزهایی به ایشون گفتم ولی دوست دارم از شوما هم بشنوم، جدیدا علاقه مند شدوم

به منم بوگو، راستش خودمم الان چیزهایی به ایشون گفتم ولی دوست دارم از شوما هم بشنوم، جدیدا علاقه مند ...

والا اتفاقی که برام افتاده رو تو پیام میگم درسته شاید کمی زشته ولی خوب اونی که میدونه شاید درست کمکم کنه اونوقت فکر میکنن مرد هستم .والا چرا باید همچین کاری کنم