2777
2789

تو این دوره تحصیلات تا چه اندازه مهمه؟ (پشت کنکوری ام رشتم تجربیه)

اگر فکر میکنید مهارت یاد گرفتن بهتره پیشنهادتون چیه؟ 

لطفا جواب بدید نظراتتون برام ارزشمنده❤

بعضیا هستن صرفا میخوان پیشرفت کنن و درامدو احترام کسب کنن اگ اینجوریه برو دنبال مهارت

ولی اگه اهل علم و درسی و برات تحصیلات مهمه حتمن دنبالش کن

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سواد و دانشگاه رفتن یه چیز لازمه هر ادمی باید دانشگاه بره دیگه تو این دوره زمونه ب دور از این فکریت ک قراره باهاش سرکار بره یا نه

30 سال بعدتو ببین که همه مدرک دانشگاهیای بالا دارن اما تو قراره دیپلم بشی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ببین دانشگاه واجبه 

نه فقط برای تحصیل 

یه مسیره که به نظر من باید طی بشه 

تجربیات جدیدی داره برات

و البته به اینم فکر کن اگه جایی بخوای کار کنی باید بنویسی دیپلم 

برو دانشگاه مهارت هم یاد بگیر 

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

هنوز زوده برای این حرف

توی این دوره لاقل باید مدرک لیسانس داشته باشی دیگه

از طرفی اگه دانشگاه خوبی قبول بشی شانستم برای اینده بیشتر میشه

ولی هیچوقت یاد گیری مهارتم پشت گوش ننداز

خود من همزمان هم درسم خوبه هم هر مهارتی که فکرشو بکنی در حال یادگیریم

بارونو دوس دارم🌱
جالبه تو امضاتم جواب سوالم هست😅

عه چه جالب😐🤣🤞

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

حرفه ،دانشگاه کی گفته مهمه؟ 

تو درامد داشته باش از حرفت مدرک تحصیلی تو بخر بزار کنار هرکی گفت بگو لیسانس فلان چیز دارم 

والا 

حرفه حرفه خیلیییی مهمههخ

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨