2777
2789

پسرم خستس خوابوندمش الان ی جووووری در میزنن که انگار ده نفر با چوب و چماق دم در منتظرن

چخبرتونه بابا ادم باشید

فقط اینا نیستنا یکی از همسایه هامون ایرانیه حتی یک شب تو کوچه بوق میزنه😠 اینو گفتم بدونید که کاری به نژاد ندارم منظورم چیز دیگس

هرچقدر اخطار میدم فایده نداره کاش خونه خودم اماده بشه برم داخلش از شر همسایه های بی فرهنگم راحت بشم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا فرهنگ چیز خوبیه

اره واقعا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

همسایه های ما هم همینن.شب نیمه شب ظهر صبح درو میکوبن.به نژاد مربوط نمیشه. ب تربیت و شخصیته.

دقیقا👌

اگه منظور نداری خب نگو کجاییه مثلا میان میگن طرف محجبه ست فلان 

بهش نگفتی اروم در بزنه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

همسایه های ما شبا تا دو سه تو کوچه میرن میان بلند بلند حرف میزنن درو میکوبن با ماشین گاز میدن اهنگ م ...

همسایه های ما منقل میزارن تو کوچه اتیش روشن میکنن میشینن دورش😂😂😂

اگه منظور نداری خب نگو کجاییه مثلا میان میگن طرف محجبه ست فلان بهش نگفتی اروم در بزنه

صدبار اخطار دادیم

باید بهش بگی عزیزم

گفتم گلی 

اهمیت نمیدن سر ظهر اهن و این چیزا میکشن رو زمین یا تک تک میکنن 

برای ماهم همینن. آخر یه کاغذ چسبوندیم پشت در لطفا در نزنید مزاحم نشید.همچین میکوبید به در طپش قلب می ...

وای منم استرسی میشم زود

مام تو کوچمو با ماشین رد میشن رامین تجنگی میزنن. 

بگو آخه رامین بزنه به سرت میخا بخواییم 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

طبقه بالایی ما ساعت پنج و نیم صبح صدای راه رفتنشون شروع میشه تا ساعت دو شب من موندم کی میخوابن انگار اسب بالا خونمون دوندگی میکنه چنان در خونه رو محکم میبندن انگار دعوا دارن خدانکنه مهمونی داشته باشن واویلا میشه😤🤦🏻‍♀️ چندین بار تذکر دادیم ولی متاسفانه نفهم تشریف دارن

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀