2777
2789
عنوان

یه سگی اومد بهم پیشنهاد داد

1057 بازدید | 59 پست

من چ میدونستم این گوزو برای اینکه رو اکسش کم کنه سریع اومده با هرکی شد رل بزنه

فکر کردم خوشش اومده

اصلا معلوم نبود فازش چی بود 

فقط زندگی منو بهم زیخت بعدشم گورش گم کرد پیش همون اکسش

هرجا هستی سرت بیاد مرتیکه شغال

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند وقت با تو بود مگه؟چجوری آشنا شدین؟

تو کلاس سه ماه بودیم بعدش دعوا ها شروع شد سه ماه هم تو دعوا گذاشت

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
بیچاره دوست دخترش

اون اصلا بیچاره نیست 

اومد گیر داد بهش رابطه ما رو خراب کرد

+سگِ گوزو

وقتی بلد نیستی فحش بدی اما اصرار داری فحش بدی :

!!!!

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

مگه سگ گوزو هم داریم اصلا مگه سگ گوزو حرف میزنه؟؟؟؟

سگ سخنگو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دقیقااا همین‌ اتفاق برام افتاددختره ام باهاش کات کرد بعد چندماه

کاش اینم ولشکنه دلم خنک شه