زهههههههرااااااا مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7397 عنوان عروسایی که نامزدین طلا میخواین بخرین یا نه❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 168 پست پسر خاله من هفته دیگه عقدشه میگه حلقه و سرویس نقره میخریمولی من دلم واسه دختره میسوزه کاش اینقدر بالا نمیرفت میشد جوونا حداقل یه تیکه طلا بخرنهمش فکرم مشغوله حس بدی دارم🥲شما که میخواید عقد کنید یا نامزدین طلا میخواید بخرید؟ 1403/11/28 | 17:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 3975 یعنی نقره هم مثل طلا قیمتش بالا میره؟ آره ولی نه اندازه طلارشد داره ولی کممن سرویسمو برا سرمایه گذاری نخریدم ک خریدم ک همیشه داشته باشم و تو عروسیم استفاده کنم "و فراموشی کیمیاست...🦋"
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7397 الهی خیر ببینی درخواست دوستی دادم برات یکی دیگم هست اونم عالیه فقط قندشکن وصل نمیشه برم آدرس دقیقشو پیدا کنم
naomide_omidvar عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1332 عزیزم همین که خونه خریدید بعد ازدواج هی نمیخواد خونه عوض کنی بازم خیلی خوبه ناراحت نباش انشالله بع ... هعی خواهر دلت خوشه ها بعد عروسی طلا شده گرمی ۸ تومن چجوری بخره درامدش بالاست ولی دیگه وقتی ۶ تاالنگو بشه ۱ میلیارد نمیخره که 😔 فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
پارمیس۱۲۰۰ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2189 آره ولی نه اندازه طلارشد داره ولی کممن سرویسمو برا سرمایه گذاری نخریدم ک خریدم ک همیشه داشته باشم و ... میشه عکسش بذاری؟ طلا هم خریدی یا نه؟
اسراخانممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3119 هعی خواهر دلت خوشه ها بعد عروسی طلا شده گرمی ۸ تومن چجوری بخره درامدش بالاست ولی دیگه وقتی ۶ تاالنگو ... 😕❤️اره خب اما عزیزم تو سرمایه بهتر از طلا مثل همسرت داری
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7397 حق داره یجورایی😅🤣والله شوهر من خونه خریده نصفشم قبل عقد رسمی زده بنامم وگرنه ماهم کوتاه نمیومدیم ب ... برای پسرایی که رو پای خودشون وایستادن و مرد واقعی هستن نمیشه چنین شرایط سختی گذاشتآره پسر دستش جیب پدر مادر خواهر و پدر زن باشه خوبه باید حسابی بچلونیش
naomide_omidvar عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1332 😕❤️اره خب اما عزیزم تو سرمایه بهتر از طلا مثل همسرت داری 😍😁😁😁😁😁آرومم کردی خواهر 🤣🤣🤣😎 دمت گرم قلبمه آره 😍🥹🥹🥹🥹بمیرم براش فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 7397 هعی خواهر دلت خوشه ها بعد عروسی طلا شده گرمی ۸ تومن چجوری بخره درامدش بالاست ولی دیگه وقتی ۶ تاالنگو ... ریزش میکنه طلا الان درگیر جو روانیه بازار
naomide_omidvar عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1332 برای پسرایی که رو پای خودشون وایستادن و مرد واقعی هستن نمیشه چنین شرایط سختی گذاشتآره پسر دستش جیب پ ... شوهر منم اتفاقا توشکم مادرش یتیم شده از ۹ سالگی مرد خونه بوده قبل از ۳۰ سالگی جهاز و سیسمونی ۵ تاخواهرو میده با ابرو میفرستشون خونه ی بخت 😍خیلییییییی خانوادش دوسش دارن و احترام داره اونجا به منم واقعااااا عزت میزارن خداخیرشون بده فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
naomide_omidvar عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1332 حالا سرویس نقره چند درمیاد؟ گرمی ۱ و ۲۰۰ به بالابود من پرسیدم امروز فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
اسراخانممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3119 😍😁😁😁😁😁آرومم کردی خواهر 🤣🤣🤣😎 دمت گرم قلبمه آره 😍🥹🥹🥹🥹بمیرم براش 😁خدا برات نگهش داره
پارمیس۱۲۰۰ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2189 گرمی ۱ و ۲۰۰ به بالابود من پرسیدم امروز مثل طلا بالا میره؟