2777
2789
عنوان

عروسایی که نامزدین طلا میخواین بخرین یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 168 پست

منم بعید میدونم، شاید حلقه بخریم و خدایی خیلی گرونه منم درکش میکنم، نداره، از کجا بیاره

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترتو باید ترشی بندازی عزیزم

حق داره یجورایی😅🤣

والله شوهر من خونه خریده نصفشم قبل عقد رسمی زده بنامم 

وگرنه ماهم کوتاه نمیومدیم 

بابام ۸۰۰ تاالان جهاز گرفته الان فقط ماشین ظرفشویی و فرشم مونده 

دامادو پاگشا کرد سکه تمام داد 

تولدش پارسیان ۲گرمی داد 

رفت کربلا واسه جاخالیش ربع سکه داد 

روز مردباز نیم سکه بهش داد 

شوهرم ماشینشو واسه خربد خونمون فروخت 

بابام قراره سرعقد پژوپارس صفر بده بهمون 

اونوقت نمیشد که اینور هیچی به هیچی 

الان شوهرمم چون که به جز طلاهای منومادرش و ماشین خودش و ماشین خواهرش 

هفت هشت میلیارد نقد تو خرج افتاد دیگه ما چیزی نگفتیم 

وگرنه واقعا اگر گرونیه برای همه هست 

بی انصافیه پسر طلانخره 

مگر اینکه بگن چون گرونیه ما طلانمیگیریم بحاش توخرید جهاز کمک میکنیم عروس فقط لوازم اشپزخونه بخره بقیش همه با داماد 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

آره بازم خوبه حلقه رو میتونه بخره

آخه خجالتم میکشم برم طلافروشی چشمم به حلقه ی گرون بخوره شرمنده شه.... وقتی خودم میبینم تلاششو میکنه ولی هزینه ها بالاس نمیتونم که ولش کنم

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

من چندماه عقد موقت بودم طلا هامو برام گرفته بودنحالا عید عقد رسمیمه توحرم امام رضا طلاهامم کامل فروخ ...

عزیزم همین که خونه خریدید بعد ازدواج هی نمی‌خواد خونه عوض کنی  بازم خیلی خوبه ناراحت نباش انشالله بعد عروسی برات بهترینش میخره