2777
2789

عزیزم رو هوا ک نمیشه نظر داد 

شما یکم توضیح بده تا بشه راهنمایی کرد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من و همسرم شهرستانی هستیم. وقتی اومدن خواستگاریم شغل همسرم تو تهران بود. و گفت تا یه سال شرکتشون شعبه میزنه تو شهر نزدیک شهر خودمون و میایم اینجا زندگی میکنیم.

مادرشوهرمم گفت چرا جهیزیه تو بار کنین ببرین تهران.طبقه بالای خونشون رو داد به ما.که خونه الکی اجاره نکنیم .جهیزیه مو چیدیم اونجا.همسرمم تو تهران یه خونه ۷۰ متری اجاره کرده بود با ابتدایی ترین امکانات یخچال و گاز و یه تیکه فرش و لحاف تشک همین.

موقع رفتن به تهران یه سری وسایل برقی با لحاف تشک با خودمون بردیم و زندگیمون رو شروع کردیم.

حالا از اون موقع ۸ سال میگذره و هنوز تهرانیم😐 چون حقوق همسرم اینجا خوبه. و ما هنوز تو اون خونه ۷۰ متری مستاجریم.

و اما اصل ماجرا چیه؟ برادر شوهرم دوماهه ازدواج کرده.خونه نداره و بالطبع قراره بره مستاجری. بنظرتون ما خونه مون تو شهرستان رو خالی بکنیم بدیم به اونا؟ همون طبقه بالای خونه مادرشوهرم

خب خونه خالیه معل مه که باید بدید 

اگه خودشون راضی هستن چرا که نه 

شما که دیگه بر نمیگردین اونجا فعلا بزار اون بنده خداها حداقل نرن مستاجری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
اره بابا بدید به اون بنده های خدا مگه خونه به اسم شماس؟

به اسممون نیس ولی من اونجا رو خونه خودم میدونم جهی یه ام اونجاست. ما اینجا کسی رو نداریم ولی اونجا که میریم من مهمونی میدم هر دو خانواده رو.میریم میگردیم دید و بازدید شبها هم راحت تو خونه خودمون میخوابیم

اخه وقتی تعطیلات عید یا ماه محرم میریم شهرستان میریم خونه خودمون.اینجوری احساس سربار بودن نمیکنیم و ...

واسه یه تعطیلات خدارو خوش نمیاد اون بنده خداها برن مستاجری کل سال خونه خالی باشه مگه تعطیلات چند روزه فوقش دوهفته 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤