2777
2789

من همش تو خونم بنظرتون چیکار کنم اوقاتفراغتم پر شه و مفید باشه؟؟

بجز زبان و ورزش کمک تو  کار خونه هم میکنم اما نصف روزم خالیه

دلیلشو بخیال شین ایده بدید

گوهرتراشی یاد بگیر توی خونه انجام بده

هم کار قشنگیه و هم ابزار زیادی نمیخواد 

فقط حوصله میخواد

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیاطی انجام بده گلدوزی فیلم ببین

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓼𝓸 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝓲𝓽 𝓼𝓮𝓮𝓶𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓘 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝔂𝓸𝓾 𝓯𝓸𝓻 𝓪 𝓵𝓲𝓯𝓮𝓽𝓲𝓶𝓮🤍

بستگی ب بودجه و میزان فعالیت و توان بیرون رفتنت داره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بستگی به علاقه و امکاناتت داره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

تاپیکامو بخون🤍 سوالی داشتی بپرس راهنماییت کنم عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

گوهرتراشی یاد بگیر توی خونه انجام بدههم کار قشنگیه و هم ابزار زیادی نمیخواد فقط حوصله میخواد

سلام برای مشاوره لاغری میتونم پیام بدم بهتون 

ببخشید استارتر

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بستگی ب بودجه و میزان فعالیت و توان بیرون رفتنت داره

تا حدودی کم میتونم هزینه کنم مثلا تا ۵ تومن 

بیرون نمیتونم برم اصلا 

خب اگه به کاری علاقه داشته باشم صدمو میزارم واسش و کل روز رو کار میکنم ولی خب نمیدونم به چی علاقه دارم...

مثلا ساختن لوازم آرایشی ارگانیک دوس دارم ولی خب بنظرم خیلی هزینه میخاد و امکانات...