2777
2789

یعنی اون قهره بهش گفتم چندتا چیز بخره خریدامو آورد گذاشت رفت خونه ننش .وقتی قهره داستان همینه ناهار شام خونه اونه اگ اونجا غذا نبود میاد خونه خودمون دنبال غذا میگرده .انگار بچس اینجوری به همه میفهمونه که قهریم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه بهتر توام راحت بشین غذا نپز

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
مادرشه سخت نگیر نهایتا هم بفهمهمامان من یه عمر با مادر بزرگم درگیر بود نشد برم ببینمش الان ازش شاکیم ...

خب مادرش بود نباید زن میگرفت کنار مادرش غذامبخورد 😑

پرنسس

من تو این سایت صرفا جهت سرگرمی میام و نظر خودمو میزارم و مخالفت شما ذره ای من رو خوشحال یا ناراحت نمیکنه ! پس بنظرم تلاشی نکن که عقایدت رو فرو کنی! لجباز تر از این حرفام که کوتاه بیام 😛رقصیدن و شاباش گرفتن رو خیلی دوسدارم 💃

بذار بفهمن اونها اون بچه لوس و بچه ننه و مسخره را خودشون بزرگ کردن و میدونن ک چه اخلاقیاتی داره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بذار بفهمن اونها اون بچه لوس و بچه ننه و مسخره را خودشون بزرگ کردن و میدونن ک چه اخلاقیاتی داره ....

فکر میکنن خیلی اذیتش کردم حتما که همچین می‌کنه ولی مقصر کامل خودشه

اگر یه بار اون‌ مادر‌محترم پرتش‌ کنه‌ بیرون بگه‌ برو خونه‌ خودت غذا بخور دیگه یاد میگیره قهر‌نکنه بچه ننه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بهتر بشین بخور بخاب فهمیدن هم چنپان اهمیتی نداره زنوشوهردعواکنن ابلحان باورکنن!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

تو هم قد خودت بپز بخور جمع کن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏