در ازای هر پیمانه برنج هفت پیمانه آب باید بریزی اصلا هم نگران شل شدنش نباید باشی
شکر ک باید اندازه بزنجش باشه رو بعد کامل پختن برنج و شفته شدنش اگر دیدی موقع شکر ریختن خیلی غلیظه شفته پلوت بازم آب اضافه نکن چون بعد از شکر ریختن کمی شلتر میشه ولی نباید سفت مثل خمیر باشه باید مثل آش غلیظ باشه تقریبا
شکر ک کامل حل شد و پخت کره یا روغن
دمکرده زعفران و حل رو بهش اضافه کن و بیست دقیقه باز همش بزن بعدش بزارش برای دم کشیدن
من اینجوری درست میکنم همیشه هم تعریف میکنن
البته الان یادم نمیاد چموقع زعفرونو میریختم ولی فکر میکنم همین موقع بود😅