2777
2789

چجوری درست کردی ک؟

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ازای هر پیمانه برنج هفت پیمانه آب باید بریزی اصلا هم نگران شل شدنش نباید باشی

شکر ک باید اندازه بزنجش باشه رو بعد کامل پختن برنج و شفته شدنش اگر دیدی موقع شکر ریختن خیلی غلیظه  شفته پلوت بازم آب اضافه نکن چون بعد از شکر ریختن کمی شلتر میشه ولی نباید سفت مثل خمیر باشه باید مثل آش غلیظ باشه تقریبا 

شکر ک کامل حل شد و پخت کره یا روغن

دم‌کرده زعفران و حل رو بهش اضافه کن و بیست دقیقه باز همش بزن بعدش بزارش برای دم کشیدن

من اینجوری درست میکنم همیشه هم تعریف میکنن

البته الان یادم نمیاد چ‌موقع زعفرونو میریختم ولی فکر میکنم همین موقع بود😅

اب اضافه کن شل بشه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

برنج نیم دانه خیس کنه بعد بزار با آب جوش قشنگ‌بپزه تا کامل دونه برنج حل بشه 

وقتی برنج کامل پخت دوبرابر برنج شکر توی آب گرم حل کن و بهش  اضافه کن وقتی آبش کم شد حالتی که بخوای دم بدی  روغن جامد و زعفران و هل آسیاب شده و گلاب اضافه کن زیر کم کت در قابلمه ببند پ بزار دم بکشه