2777
2789
عنوان

سکه هایی که شاباش من بود مادشوهرم بهم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 86 پست

میدونی چی بیشتر آدم رو میسوزونه فردا پس فردا مادر شوهرت سرشو بزاره زمین سکه هایی که مال توه میرسه به خواهرشوهر برادر شوهرات. اون موقع هم بگی اینا مال منه خون به پا میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای نمیشماسیش یه چیزیهههه هااا میگه همون موقع دادم النگو برات عیدی اوردم

بگو دیگه منت نمیشه گذاشت بگی عیدی دادی و فلان 

فقط رفتی سکه های شاباشمو تغییر شکل دادی که خودم هم بلد بودم انجام بدم 

سوار شدن بدجور انقد لالمونی گرفتم ک عفریته خانوم برنجمونم قایم میکنن

مادرشوهر منم تقریبا مثل مال توئه 

ما رسم داریم واسه چهل روز بچه آش با حجم زیاد میپزیم چون فامیلامون شهر مادرشوعرم هستن وسیله بردم اونجا بعد فهمیدم  یک سوم حبوبات  آش رو واسه خودش ور داشته

حالا فهميدي سكه ها هنوز پيش شونه به نظرم يكباره مسئله رو مطرح كن و حل كن و پيه دعوا و ناراحتي و قهر رو هم به تنت بمال، بايد همون لحظه كه سكه ها رو پيدا كردي ميگفتي اصلا، الان ممكنه حاشا كنن

ولي بگو من دارم مال خودم رو طلب ميكنم، امانت بوده پيش شما و حالا ميخام 

رودربايستي نكن كه به ضررته 

برداشتن گفتم خب شاید میدن بهم دیگ من خودم لال بودم خانوادمم بدتر

ای خدا🤦🏻‍♀️

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اره الان دیر شده ولی همون موقع باید که تازه تازه بوده باید میزد نصفشون میکرد 😂😐

همون🤣

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴