2777
2789

اینکه گفتین با حس خوب شکرگزاری کنید رو خیلی قبول دارم. ‌شکرگزاری ای تأثیر داره که از ته دل و واقعی باشه. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه!🌱

سلام خداجون میخواستن ازت شکرت کنم بابتش

تو غیر ممکن رو ممکن کردی خدای من 

تموم سختی هارو اسون کردی 

الان کنارمه خدایا شکرت شکرت ک دادی بهم 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم تموم اون روزای بدم همیشه ایمان داشتم ک مطمعنا میدی بهم میدونستم داشای پایه میدادی ب این ....

دوست دارم خداجون تو قادر مطلقی تو توانمند ترینی مهربون ترینی عیر تو از دست هیچ کس برنمیومد ک بهم ارزومو بده بدون اینکه سر پایین بیوفته

خیلیییییییی مردی ب مولا دوست دارم خدای حسینم زاتا خدای مهربونی مثل تو اهل بیت رو میتونه بده بهنون خیلیییی عاشقتم شکرت خدا جون شکرت شکرت شکرت شکرت❤

ومنی که حوصله نوشتن ندارماما میتونم با خودم نجوا کنم یا بهش فک کنم،این مدلی قبوله؟🙂

هر دوش قبوله اما نوشتن بیشتر تاثیر داره ینی از ۱۰۰ درصد ۸۰ درصد نوشتن خواستت میشه داشتت😊

باشه!🌱سلام خداجون میخواستن ازت شکرت کنم بابتشتو غیر ممکن رو ممکن کردی خدای من تموم سختی هارو اسون ک ...

بنظرم نباید اینطوری باشه

تک ب تک و جمله‌ب جمله شکرگزاری بنویسی 

تاجایی ک‌میدونم

ببین من از تجربم میگم بنویس واقعاا ضرر نمیکنی من بعد یکسال به ۹۰ درصد آرزوهام رسیدممممم درصورتیکه س ...

منم ب شکر گذاری ایمان دارم و میدونم خدا میده بهم یه چیزای غیر ممکنی هست ک خدا خیلی خووب میتونه ممکنش کنه

ک فقط برای خدا سخت نیس انجامش

میشه غیر ممکن ترین و سخت ترین چیزی ک با شکر گزاری بهش رسیدی رو بگی

فکر میکردم شکرگزاری اینطوریه که هر چیزی داری چه کوچیک چه بزرگ بنویسیش

اینم هست ببین تو اول ببین خدا چی بهت داده 

سلامتی داده بابتش شکرگزاری کن بابت خانوادت بابت سقف بالاسرت ....

بعدش بیا درباره خواسته هات بنویس طوریک داریش مطمن باش جواب میگیری