2777
2789
عنوان

سوال راجع به خدا

211 بازدید | 46 پست

بچه ها مگه خدا نمیگه که بخواین تا من اجابت کنم؟ 

پس وقتی به یه چیز نمیرسیم بنا به دلایلی خیلیا برای این که توجیهش کنن میگن حتما به صلاحت نبوده و ما وقتی یه خواسته ای داریم و براش دعا میکنیم اگه به خواسته هه نرسیم میگن حتما با ایمان کامل از خدا نخواستی . آقا سوال من اینه خب ایمان یعنی من مطمئنم خدا بهم میده خواستمو ولی موقع دعا شک دارم که خدا بگه به صلاحت نیست و نده بزای همین‌من دچار شک‌ میشم 

گیج شدم میشه راهنماییم کنید 

اولا آثار دعا فقط اون حاجت شما نیست 

اگر ۱۰ اثر دارد یکیش آن حاجت شماست‌. 

پس دعاهای شما بی اثر نیست 

حداقلش این است که بلاها از شما دفع کرده و خودتون خبر ندارید .

شما شک نکنید برای رسیدن به خواسته خود تلاش کنید و مشورت و در کنارش دعا هم کنید.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چرا خدا گفته بخواهید تا من اجابتتون کنم

عرض کردم که آثار دعا زیاده یکیش اون حاجت ناچیز من و شماست.

شما به محض خواندن خدا دعاتون مستجاب میشه.

تا بگی اللهم خدا اجابت میکنه.

منتها باید اسباب و سبب حاجتت جفت و جور بشه.

مثلا باید پول باشه تا بتونی نون بخری 

تا پول نباشه از نون خبری نیست.

بازم نکات زیاده 

هر جاش مبهم بود بگو تا بگم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عرض کردم که آثار دعا زیاده یکیش اون حاجت ناچیز من و شماست.شما به محض خواندن خدا دعاتون مستجاب میشه.ت ...

پس نظر شما اینه که دعای ما صد درصد قبوله ؟ من خیلی یه شخصی رو دوست دارم دلم می‌خواد اونم من رو دوست داشته باشه و این حس دو طرفه باشه .خیلی دعا میکنم هر روز و هر شب و از خدا میخوام جور کنه خیلیم پسر سالم و خوبیه نظر شما چیه؟به نظرتون توکل کنم به خدا؟ 

پس نظر شما اینه که دعای ما صد درصد قبوله ؟ من خیلی یه شخصی رو دوست دارم دلم می‌خواد اونم من رو دوست ...

نظر من نیست نظر اهل بیت است.

اره شما به دعاها ادامه بده و توکل کن بر خدا 

دعای یستشیر بخون و دعای سیفی صغیر 

انشالله ازدواج میکنید 

نظر من نیست نظر اهل بیت است.اره شما به دعاها ادامه بده و توکل کن بر خدا دعای یستشیر بخون و دعای سیفی ...

ممنونم از راهنماییتون بازم اگه چیزی به ذهنتون رسید میشه بهم بگید، ؟ خیلی غمگینم خیلی احساس تنهایی دارم برام دعا کنید

ممنونم از راهنماییتون بازم اگه چیزی به ذهنتون رسید میشه بهم بگید، ؟ خیلی غمگینم خیلی احساس تنهایی دا ...

یستشیر ۴۰ شب بخون سیفی صغیر ۹۹ شب بخون.

توجه داشته باش که باید اون پسر تو رو ببینه تا بپسندت 

پس باید جوری خودتو نشونش بدی 

این عوامل مادی رو با رعایت نکات امنیتی و اخلاقی و اجتماعی انجام بده. در مورد دعا و خدا هر سوالی داشتی هر شبهه ای داشتی بپرس

یستشیر ۴۰ شب بخون سیفی صغیر ۹۹ شب بخون.توجه داشته باش که باید اون پسر تو رو ببینه تا بپسندت پس باید ...

من و میشناسه قبلا دو بار دیده و گاهی در قالب پیام در ارتباطیم. فقط خودم خیلی نا امیدم ولی پیام شما خیلی بهم قوت قلب داد . مرسی مه هستید

یستشیر ۴۰ شب بخون سیفی صغیر ۹۹ شب بخون.توجه داشته باش که باید اون پسر تو رو ببینه تا بپسندت پس باید ...

خیلی حس خوبی گرفتم که برام پیام گذاشتید و جوابمو با آرامش دادید💜

والا تا جایی که من میدونم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.‌خدا خودش انتخاب میکنه چی بده و چجوری اجابت کنه. .‌گاهی پیش میاد خواسته خدا با نیت دل آدم یکی هست. ولی اغلب یکی نیست. و اگر زیاد اصرار و نذر و نیاز باشه رو یک مورد نتیجه خوبی نداره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

استارتر بزار یه چیزی رو بگم

من یه خواسته ای از خدا داشتم خیلی بزرگ بود راستش نمیشه عنوانش کنم ولی من سه سال یا شایدم بیشتر شبانه روز دعا کردم خیلی موقع ها اشکم در اومد و یه جاهایی که اصلا میگفتم اگه اینطوریه خدایی وجود نداره که صدای منو بشنوه و قهر میکردم

اون چیزی که از خدا خواستم دقیقا بعد۳سال و نمی برعکسش اتفاق افتاد تا مدت ها اصلا خدا رو صدا نمیکردم و حسااااابی شاکی بودم.

یکم که گذشت یه چیزایی فهمیدم که با توجه به اون اگه من به اون خواسته ام می‌رسیدم خیلی اتفاق های وحشتناکی برام میوفتاد و شاید حتی به افسردگی شدید می‌رسیدم

منم قبلش میگفتم چرا میگن به صلاح نبوده هما اینو با پوست و استخونم درک کردم که وقتی خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته و واقعا به صلاحم نبوده 

انشالله اگه حاجتت به نفعته برات اتفاق بیوفته اما به قول یه بنده خدایی اگه حاجتم به نفعم نیست خدایی یه نشانه هایی جلوی راهمون قرار بده که حکمتت رو بفهمیم و اینقدر بی‌تابی نکنیم❤

استارتر بزار یه چیزی رو بگممن یه خواسته ای از خدا داشتم خیلی بزرگ بود راستش نمیشه عنوانش کنم ولی من ...

۹۵ درصد تایید میکنم بجز اون نشانه.

به نشانه ها نمیشه دل بست شاید از طرف شیطان باشه.

برای به هوش اومدن مریض چه دعایی بخونم؟؟

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم.لا حول و لا قوّة إلاّ باللّه العليّ العظيم.و لا ينفع شيء إلاّ بإذن اللّه.توكّلت على اللّه.و لا يأتي بالشّفاء إلا اللّه،ما شاء اللّه لا يصرف السّوء إلاّ اللّه.حسبي اللّه الّذي خلقني فهو يهدين.و الّذي هو يطعمني و يسقين.و إذا مرضت فهو يشفين و تنزّل من القرآن ما هو شفاء و رحمة للمؤمنين.اللّهمّ ارزقنا العافية.لا تفرّق بيننا و بين العافية.يا خالق العافية برحمتك يا أرحم الراحمین.