2777
2789

روز خواستگاری    پنجشنبه قبل بود ـ این آقا۳۷ سالشه  بینی عملی و موهای جو گندمی   که موهاشو واسه  جلسه دوم رنگ کرده بود ـو من عاشق رنگ موهاشم 

مطلقه  هست و هیچ فرزندی نداره تحقیقات کردیم گفتن پسر خوبیه  و دلیل جدای همسرش بوده  و همسرش اصلا اهل زندگی نبوده ـ  خیلی خانوادش  خودشو ن بالا میگیرن از لحااظ پوشش  یعنی  آزاد بودن

وقتی اومدن  من خوش آمد گفتم بهشون  و آقا  مثلا بد پسنده  و همون جلسه اول منو پسند کرده بود 

و هی ابجی هاش به من  لبخند میزدن 

از خجالتی آقا نگم بهتون 

خلاصه مادر خواستگارم گفت بچه داری گفتم من یک بچه دارم پنج سالشه

و تو زندگی بد دیدم   و از ازدواج واقعا میترسم 

دخترمم ممکنه بیست یا سی روز پیشم باشه 

دیدم مامان خواستگارم گفت بخودا من بچتو نگه میدارم گفتم مرسی  ب زحمت نیس 

بعد گفتم  طرف مقابلم ک میخام باهاش زندگی کنم   فردا دخترم میخاد  نون نمک اون خونخ رو بخوده آیا آقا راۻی هست؟

گفتم دخترم از وجودمه من حساسم 

وقتی این گفتم دیدم دو تا خواهر باهم هم پچ پچ کردن و خندیدن   بهشون گفتم چی گفتین؟

گفتن هیچیـ

بعد  ازشون پرسیدم  چند سال زندگی  کردین و فلان   ولی آقا کم حرف بود و ابجی هاش جواب میدادن جاش

حاالا مامانم مادرخواستگارمو دیده گفتته دخترام گفتن دختره زبون داشته🌂

گفتم همون اول نباید خودتو بدبخت بگیری😬

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف بدی نزدی والا همه چیو همین اول واضح و روشن بگو

اره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

و اینکه یعنی چی دختر بیست یا سی روز باشه

پیشمه

ولش کن ب نظرم این خواهراش از اونایی هستن ک فوضولن و زندگی خراب کن ببین ازدواج دومته خیلی دقت کن و اینکه حتما با اقا برید مشاوره ک بفهمی ب دردت میخوره یا ن

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

چرا یه آدم ۳۷ ساله که تجربه یه زندگی رو هم داره نباید خودش بتونه حرف بزنه و نظر بده؟ بنظرم‌ یکم‌دقت کن

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من شبی ک عقد کردم شوهرم حرف میزد من چیزی نمیگفتم...اخر شوهرم گفت ک ابجیم گفته خیلی زبون داری پس چرا حرف نمیزنی..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

وا مگه دختر بچه ای که زبون نداشته باشی اتفاقا اون اقا عجیبه که زبون نداره تو این سن

جز همین حرف و حدیثا همه چی بنظر خوب میاد ولی حواست باشه با چشم باز انتخاب کن اگه جلسات بعدی دیدی دارن خواهرشوهرا بازم همچین حرفایی میزنن احتیاط کن حتما مشاوره هم برین

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چرا یه آدم ۳۷ ساله که تجربه یه زندگی رو هم داره نباید خودش بتونه حرف بزنه و نظر بده؟ بنظرم‌ یکم‌دقت ...

فکنم خجالت میکشه