2777
2789

یکی از همکارام ی اقای خیلی دقیق هس و به شدت حافظه خوبی داره

کاراش درست و بی نقص انجام میده

من 11ماه پیششون بودم رفتم به خواسته خود کارفرما برگشتم پیششون الان 4ماه هس پیششون هستم و کار میکنم 

دقت کردم اشتباه های خیلی ریز میکنه و میدونه چجوری جمعش کنه نفر اول مجموعه هس 

کارش به شدت دقیق هس

من تو این 4ماه سوتی دادم حواسم پرت شده

و دوبار هم اشتباه بزرگ کردم 

ی بار وسیله اشتباهی تو پلاستیک مریض گذاشتم که پولش رو حساب نکرد و مجبور شدم پیگیر بشم

ی بار هم چن روز پیش با ی ادم لات و وحشی سروکارم افتاد که هنوزم درگیرم 

باید چیکار کنم

یادگیریم مثل اکثریت معمولیه.

اما گاهی وقتا هم هول میشم و یادم میره هرچی رو که بهم گفتن 

اون همکارم خیلی باهوشه و یادگیریش عااالیه

همش فکر میکنم تو چشم کارفرما خیلی بد خودمو نشون دادم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نشو. هرکس یه جوره. قرار نیست همه مثل هم باشن. مطمئن باش توهم یه خوبی هایی داری که اون نداره

اما همش فکر میکنم مدیرمون با هر اشتباهی که انجام میدم نظرش رو اینه عذر منو بخواد

دوس دارم مثل همکارم باشم

اما همش فکر میکنم مدیرمون با هر اشتباهی که انجام میدم نظرش رو اینه عذر منو بخواددوس دارم مثل همکارم ...

نه این فکر شاید درست نباشه.اگه تازه کاری ؛ فقط دقت کن و کارت رو به نحو احسن یادبگیر...موفق باشی. کسی از روز اول تو کارش حرفه ای نبوده

نه این فکر شاید درست نباشه.اگه تازه کاری ؛ فقط دقت کن و کارت رو به نحو احسن یادبگیر...موفق باشی. کسی ...

همین دقیقا خیلی استرس میگیرم

الان یکسال و 2-3ماه سابقه دارم

تازه کار حساب میشه؟

ی همکار خانمی داشتم ۵سال و خورده سابقه داشت

نزدیک ۶سال 

عذرشو خواستن گفتن چیزی بلد نیس

اما من بنظرم کارش بد نبود

الان همش میترسم مثل اون سرم بیاد

اونم اشتباه میکرد

حواست پرته عزیزم تمرکز نداری. اول از همه چک کن بیماری جسمی نداشته باشی مقل کم خونی یا تبرویید کم کار که حواس پرتی و کم انرژی میدن بعد بیماری های اضطرابی یا افسردگی نیازمند به دارو.. اگر نبود باید سعی کنی به خودت بگی مسایل دیگه رو پشت در میذارم و میام سر کار. روی کارم تمرکز میکنم. کمی قهوه هم خوبه. بعد خودتو با کسی مقایسه نکن استرست بالا میره بیشتر فالت میدی.توانایی های آدما متفاوته.  خودتو با گذشته خودت مقایسه کن. بعد هم نظر کارفرما مهمه اما اونا هم محدودیت دارن نمیتونن براحتی حقوقا رو کم کنن یا عذر کسی رو بخوان.‌پس خیلی استرس نداشته باش.‌موفق باشی 🩵

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
حواست پرته عزیزم تمرکز نداری. اول از همه چک کن بیماری جسمی نداشته باشی مقل کم خونی یا تبرویید کم کار ...

تییروئید کم کار و به شدت استرسی ام

میشه بگید چه محدودیتی مثلا

میدونید چیه من نظر بقیه برام خیلی مهمه

اگه بخوام دقت کنم خیلی کندم اگه بخوام عجله ای کار کنم کار رو خراب میکنم

همش میگم خوشبحال همکارم 

هرچی فکر میکنم اشتباهی ندیدم

۱۱سال سابقه داره

تییروئید کم کار و به شدت استرسی اممیشه بگید چه محدودیتی مثلامیدونید چیه من نظر بقیه برام خیلی مهمهاگ ...

عزیزم ۱۱ سال سابقه کار چیز کمی نیست. خودتو تحت فشار نذار شما هم به مرور بهتر میشی.‌اول قرارداد کاری رو نمیتونن براحتی بهم بزنن.‌ثانیا مگر چقدر نیروی کار ۱۱ سال سابقه با تجربه هست اونا هم نیروهای محدودی تو دستشونه. گاهی بگم از خداشونم هست براشون کار کنین. رو استرستون کار کنین فایل استرس هلاکویی نکات قشنگی یاد میده.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷