2777
2789
عنوان

اکانت قدیمی نی نی سایت

112 بازدید | 8 پست

من یه اکانت قدیمی دارم اینجا که رمزمو یادم نیست و فراموش کردن رمزم که میزنم همون نام کاربری اکانت قبلیمو میزنم مینویسه همچین نام کاربری ای تو نی نی سایت وجود ندارد

چیکار باید بکنم ؟؟میخوام اون اکانتمو داشته باشم 

به کدوم نی نی یار باید بگم چجوری بگم درست میشه؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

پایین تو تماس با ما بگو شمارتو بده بگو چک کنن

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

سلام

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاماگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.درخواست پشتیبانیدرخواست ر ...

سه سال گذشته

یعنی تعلیق شده اکانتم؟؟

و اینکه شماره ای که باهاش ثبت نام کردم یادم نیست..فقژ نام کاربریمو میدونم..چیکارکنم؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

سه سال گذشتهیعنی تعلیق شده اکانتم؟؟و اینکه شماره ای که باهاش ثبت نام کردم یادم نیست..فقژ نام کاربریم ...

الان niniyar تگ کنین ببینین چه کار باید بکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من یه کاربری داشتم واسه سال ۹۳ ،با ایمیل عضو شدم ،نه رمز نه ایمیل هیچ کدوم یادم نیست از نینی یار پرسیدم گفت نمیشه کاریش کرد ،منم بیخیالش شدم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد