2777
2789
عنوان

اطرافیانتون چند تا فرزند دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 289 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من فرزند زیاد واقعا زشتههمه میگن فلانی با ۳تاش اومد...واقعا خوب نیست

نه بابا زشت کجا بود 

من میتونستم بیارم ۴ تا میوردم 

ولی نشد 😅

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

چ اعصابی

من با یدونش دیوونه شدم واقعا بعضیا صبورن

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

طرف اگه وضعیتش اوکی باشه چه زشتی داره ؟ سبک زندگی هرکس به خودش مربوطه

وضعیت خوب ۳تا نمیاره همه نهایت دوتا دارن یا همون یدونست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

مسابقس مگه 😅البتع تو فامیل ما هم هستن

چی بگم😵‍💫😵‍💫😵‍💫 حس حسادت خیلیی بد ه. خوبه دید من چه عذابی کشیدم.‌ولی باز کار خودشو کرد.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه اصلا خوشمون از بچه نمیاد هیچ جایی تو زندگیمون نداره۲ البته اگر می‌خواین بگین‌ زوده باید بگم تو فر ...

دیگه ادم تصمیمشو گرفته باشه خوبه 

این دو دلی و عذاب وجدانی سخته

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

نه بابا زشت کجا بود من میتونستم بیارم ۴ تا میوردم ولی نشد 😅

وا نه توروخدا😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بله. من ۳قلو دارم.بحثش جداست. ولی خواهرم که ۳تا داره،شاهد بودم هر جا میره مسخرش میکنن.‌میگن برای چیت ...

هنوزم میاره نمیدونم چرا ولی میاره😅

وضعیت خوب ۳تا نمیاره همه نهایت دوتا دارن یا همون یدونست

کی گفته دیگه از رونالدو و ایلان ماسک که وضع خوب تر نداریم ،هرکدوم یه جین دارن ،خاله من شوهرش کارخونه داره ۴تا داره همشون تو بهترین وضعیت دارن زندگی میکنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂