2777
2789
عنوان

اطرافیانتون چند تا فرزند دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 289 پست
یه دونه یا دوتاتقریبا مساوییه تعدادی هم ندارن

اوناهاییکه ندارن  چند ساله ازدواج کردن یا تازه 

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

نهایت دیگه۳تا دارنکه اصلا خوب نیست مسخره هم میکنن

اره.سمت ما خیلی مسخره میکنن.‌همه سره یکی موندن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند سالته

من دیگه پیر شدم رفت 

۳۹

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

یا خدا کجا زندگی میکنی؟من تو اصفهان و اطراف اصلا ۴ تا بچه ای ندیدم سه تا هم به ندرت البته نسل دهه ی ...

یا خدا نداره هر کس هر تعداد بچه که دلش بخواد میاره 

به من هم مربوط نیست 

پولشو دارن خیلی هم خوب از پسشون‌ بر میان 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بعضیا یکی بعضیا دوتا بعضیا هم سه‌تایه تعداد خیلی کمیشون۴ تا دارنما نداریم یعنی از اول تصمیم گرفتیم ک ...

چند ساله ازدواج گردین 

تا الان اصلا یکبارم نشده فکر کنی بهش

اره.سمت ما خیلی مسخره میکنن.‌همه سره یکی موندن.

از نظر من فرزند زیاد واقعا زشته

همه میگن فلانی با ۳تاش اومد...واقعا خوب نیست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اکثرا ۲تا ولی تا ۶بچه هم تو فامیل دارن

ماشالله ما نهایت ۳ تا دارن ولی سه تایی دارن زیاد میشن یا حالا به خاطر جنسیت خاصی یا کلا دوست دارن

کی وقت کرد ۴تا بیاره

دهه هفتاد ینی ۳۴ سالشه طرف ۲۰ سالگیم ازدواج کرده باشه باز میتونه فاصله ۲ سال حتی بیشتر آورده باشه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣