2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هر چی هدیه بردم براش کمتر جبران میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 31 پست
اخهوخواهرشوهر نقشی نداره بخواد فتنه کنهالان صوهر من ندیوم حتی یبارم با خواهرش در تماس باشن از اول سی ...

خواهر شوهر منم دشمنه شوهرمه ولی فهمید خوشم ازش نمیاد زنگ هاش و فتنه هاش شرو شد منم الکی باهاش حرف زدم که بگم مثلا مشکلی باتو ندارم باز محو شد 

و شوهرم ۱۳ روزی یکبار درحد مکالمه های ۱دقیقه

یا ۲ دقیقه حالش میپرسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهر شوهر منم دشمنه شوهرمه ولی فهمید خوشم ازش نمیاد زنگ هاش و فتنه هاش شرو شد منم الکی باهاش حرف زد ...

برا من دشمن نیستن الحمدلله منتها کلا خواهر برادری باهم خیلی راحت نیستن 

شوهرم کلا متاسفانه اهل احوالپرسی نیست 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
برا من دشمن نیستن الحمدلله منتها کلا خواهر برادری باهم خیلی راحت نیستن شوهرم کلا متاسفانه اهل احوالپ ...

همین خوبه من میگم شوهر منم بیشتر با مامانش 

خواهراش ۱۳ روز یکبار ۲۰ روزی یکبار حالشون میپرسه 

چرا کادو می‌برید انتظاردارید که حتما طرف مقابل جبران کنه براتون آدم کادو میبره که محبت قلبیشو ابرازکنه، نه اینکه حساب کتاب کنه در ازای کادویی که داده طرف مقابلش  کادومیده یانمیده اگر میده قیمت کادوش چقدره

همین خوبه من میگم شوهر منم بیشتر با مامانش خواهراش ۱۳ روز یکبار ۲۰ روزی یکبار حالشون میپرسه

برا شما روتین مردا کلا اینجورن

واقعا خواهرشوهر نقشی تو زندگی نداره بخواد دخالت کنه 

اکثرا مادرا دخالت میکنن

چرا کادو می‌برید انتظاردارید که حتما طرف مقابل جبران کنه براتون آدم کادو میبره که محبت قلبیشو ابرازک ...

نه که پول ریخته آدم همینجوری برای بقیه خرج کنه. کادو میدیم بابت رسم و رسومات اجباری نه چیز دیگه. 

نه که پول ریخته آدم همینجوری برای بقیه خرج کنه. کادو میدیم بابت رسم و رسومات اجباری نه چیز دیگه.

خب عزیزم مجبور نیستی بیشتر از توانت بدی بخدا

در حد عرف خودتون بدید

مثلا من یک نیم برا بچه بردم ولی خب ولیمه نداد کلا خونه مادرشوهرم رفتم کادوش دادم تمام اگر مهمونی میداد بیشتر باید میدادیم