2777
2789

من خودم کار میکنم با اینکه مادرم غذا درست میکنه 

چون غذا های خونگی دوست ندارم ماهانه ۱۲ تا ۱۵ دارم هزینه خورد و خوراک میدم فقط برای خودم 

شما ک خونه دار هستید یا مجرد چقدر هزینه خورد و خوراک میدید حالا چ شام و ناهار و میوه و شیرینی و همه چیز ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کنم ۶ تومن بشه 

البته من عمده خرید میکنم این ۶ تومن هزینه خرید سوپر و میوه و خرج هایی هست که پیش بینی نمیشن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

نمیدانم با خانواده است ولی وقتی بریم بیرون هم شوهر عقدی حساب میکنه هفته ای شاید ۲ تا ۳ اینا واسه کافه و رستوران خرج کنه خودم فقط تنها باشم یا با دوستام کافه میرم اونجا مثلا خیلی بشه ماهی ۱ تومن 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

من یساله ازدواج کردم...هزینه خوردو خوراکمون واقعا زیاوه چون هردومون یجورایی درحال تحصیلیم و وقت نمیشه غذا بپزیم و از بیرون مجبوریم بخریم همیشه و الانم هزینه ها زیاد...

خوردو خوراک و تغذیه بدون پوشاکو سایر مسائل حداقل ۵۵میشه

بخوای غذای معمولی هم بخوری  روزی سه وعده صد تومنم حساب کنی   سیصد تومن برای هر نفر ، ماهی نه میلیون میشه... خدایی اکثر خانما معجزه میکنن با این قیمتا خورد و خوراک درست میکنن برای کلی ادم ،واقعا همه چی افتضاح گرونه

بخوای غذای معمولی هم بخوری روزی سه وعده صد تومنم حساب کنی سیصد تومن برای هر نفر ، ماهی نه میلیون ...

خب مجبور میشن از خیلی چیزها بزنن یا کم کنند میزان خوراکشون  رو یا مواد بی کیفیت تر استفاده کنند. 

الان برنج کیلویی ۱۷۰ تومنه…. 

گوشت کیلویی ۷۰۰ حداقل