2777
2789
عنوان

چه نقصی دارین بازم خودتون دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 61 پست

تازگیا فهمیدم رحمم افتادگی داره اذیت میشم

به علاوه چربی و قندخون

سنی ندارم چرا اینجور شد 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نقصی ندارم ولی خیلی پرفکت هم نیستم از نظر ظاهری 

ولی خودمو خیلی دوست دارم عاشق خودمم 

از نظر اخلاقی و روانی هم خودمو خیلی قبول دارم خداراشکر 

فقط یکم سخت گیریهای مادرانه دارم که دوستشون ندارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تازگیا فهمیدم رحمم افتادگی داره اذیت میشمبه علاوه چربی و قندخونسنی ندارم چرا اینجور شد

چه جوری فهمیدی افتادگی داره؟

من وقتی سرفه میکنم یا میخندم یه کوچولو ازم ادرار در میره جدیدا..منتظرم سرما خوردگیم خوب بشه. برم دکتر

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خیلی چیزا هست مثلا خنگ بودنم اما خودمو دوست دارم

بعضی وقتا ما خنگ نیستیم فقد تمرکز کافی نداریم 

ذهنمون درگیر مشکلاته امروزیه

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

چه جوری فهمیدی افتادگی داره؟من وقتی سرفه میکنم یا میخندم یه کوچولو ازم ادرار در میره جدیدا..منتظرم س ...

رفتم دکتر زنان بهم گفت

من معمولا تو خواب میریزه

بخدا اشک میریزما مگه چندسالمه که اینجور شدم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

ظاهري كه اصلا مهم نيست، همه اعضاي بدن اگر درست كار كنن كه شكل ظاهري شون مهم نيست قرار هم نيست با مدلينگ پول دربيارم كه نگران باشم واي واي كاش خوشگلتر بودم

در كل سالمم كاملا

ولي از نظر روحي رواني نه، خيلي مضطرب و بدبينم به همه چي توي دنيا، اعتماد و عزت نفس ندارم كه اصلا محاله با اينها بتوني خودتو دوست داشته باشي اصلا اسمش روشونه 

خيلي هم نميشه با شعار دادن اينها رو درست كرد، توي بچگي آدم شكل ميگيره تموم ميشه ميره، با اينكه خونواده خوبي دارم ولي قطعا توي تربيت ما اشتباهات بزرگي داشتن از روي ناآگاهي كه باعث شده همه مون بدون اعتماد به نفس باشيم

رفتم دکتر زنان بهم گفتمن معمولا تو خواب میریزهبخدا اشک میریزما مگه چندسالمه که اینجور شدم

فک کنم اسم ورزشش کگل باشه.

که هی خودتو سفت کنی و رحممتو بکشی بالا....

انجام بده. منم ۳۸ سالمه. سنی ندارم. ولی مشکلات و مریضی کاری به سن نداره عزیزم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فک کنم اسم ورزشش کگل باشه. که هی خودتو سفت کنی و رحممتو بکشی بالا.... انجام بده. منم ۳۸ سالمه. سنی ن ...

اره دکتر بهم گفت هم وزنت بیار پاییچ هم ورزش کن

چرا از این تاپیکای سرتا پا انرژی منفی میذارین 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱