2777
2789

؟

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سر تا پا نقص باید بکوبم از اول بسازم اونم نمیتونم پول ندارم🤣🤣

نقص روحی چی

جسمی که همه داریم😂

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

همه رو باور میکنم و هر دفعه ضربه میخورم

این باعث شده عزت نفست کم بشه؟

روحی که داغونم و افسرده این چندروز که بدتر هم شدم 🥺😭

انشالله حل بشه🥺

این باعث شده عزت نفست کم بشه؟

اوایل عذاب می‌کشیدم بیشتر تا بخواد عزت نفسم کم بشه

اما بعد فهمیدم همه رو مثل خودم نبینم 

الان راحتتر کنار میام و می‌گذرم از آدم های سمی 

شاید باهاشون قطع ارتباط نکنم اما قطعا ارتباطمو خیلی کم میکنم 

اوایل عذاب می‌کشیدم بیشتر تا بخواد عزت نفسم کم بشهاما بعد فهمیدم همه رو مثل خودم نبینم الان راحتتر ک ...

آفرین عالیه این روزا آدم فقد فکر روح رو روان خودش باشه