2777
2789

؟

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر تا پا نقص باید بکوبم از اول بسازم اونم نمیتونم پول ندارم🤣🤣

نقص روحی چی

جسمی که همه داریم😂

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

همه رو باور میکنم و هر دفعه ضربه میخورم

این باعث شده عزت نفست کم بشه؟

روحی که داغونم و افسرده این چندروز که بدتر هم شدم 🥺😭

انشالله حل بشه🥺

این باعث شده عزت نفست کم بشه؟

اوایل عذاب می‌کشیدم بیشتر تا بخواد عزت نفسم کم بشه

اما بعد فهمیدم همه رو مثل خودم نبینم 

الان راحتتر کنار میام و می‌گذرم از آدم های سمی 

شاید باهاشون قطع ارتباط نکنم اما قطعا ارتباطمو خیلی کم میکنم 

اوایل عذاب می‌کشیدم بیشتر تا بخواد عزت نفسم کم بشهاما بعد فهمیدم همه رو مثل خودم نبینم الان راحتتر ک ...

آفرین عالیه این روزا آدم فقد فکر روح رو روان خودش باشه