2777
2789
عنوان

پسرم فوت شده تو خواب دیدم

184 بازدید | 10 پست

سلام پسرموسه روزگی ازدست دادمش ۷ماهی میشه تاحالا ۲بار دیدم توخواب کتکم میزنه و خواب دیشبم خیلی عجیب بود ی چیز چوبی بودشبیع بچه میگفتم علی اصغر کتکم میزد منم میخاستم خفش کنم میگفتم خفش کنم راحت شم

۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تعبیر خوبیهتوی خواب کتک خوردن از بچه. یعنی گرفتن توان و خبرهای خوب

کاش اونطور باشه میگفتم شابد بخاطر بیقراریامه دیروز گریه کردم ازش کمک خواستم

۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
خیر عزیزم

انشاالله

دقیقا تعبیرش اینه

خداروشکر ولی خوابای عجیب میبینم

خیر است انشالله. 

پسر شما الان تحت نظر حضرت زهرا داره تربیت میشه واسه قیامت اون که جاش خوبه. 

ولی شما باید بیشتر رو خودت کار کنی به لحاظ تقویت ایمان 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خواب کتک خوبه.یعنی طرف مقابل بهت نیرو و انرژی می‌فرسته.احتمالا پسرت تو آسمونا دعات میکنه ⚘️💐

انشاالله دیروز ک حالم بد بود ازش کمک میخاستم

بچه من زیری عالمه خاکه ولی دوستایی ک بامن حامله بودن پسراشون پیششونه وقتی ازش حرف میزنن عکساشونو میفرستن دلم میگیره