2777
2789
عنوان

حرفای بدش بهم و ببینید حق با کیه🙃

183 بازدید | 14 پست

من کنکوریم رفتن مدرسه وقتمو خیلی تلف میکنه چون تا ۷ شب کلاسم و …. امروز نرفتم با کلی دعوا و درگیری با مامانم ، صبح بیدار شدم ازمون داشتم و اینا گفتم یساعت چون فقط ۵ ساعت خوابیده بودم بخوابم دوباره نزدیک۸ بیدار شم ، ایشون اومد ساعت ۷ و نیم درو محکم باز کرد کلی فحش و حرفای …. من خیلی عصبانی شدن خیلی زیاد 

گفتم حالا که تو اینو ندیدی و نمیبینی و حقو همش به خودت میگیری منم دیگه نه مدرسه میرم نه کلاس تا ظهرم میگیرم میخوابم ، واقعنم میخوام اینکارو بکنم که‌ والت کنم حرف من حرفه خیلی بچه ها خیلی درونم رو داغون کرده عصبیم کرده با حرفاش با پوزخنداش حاضرم بمیرم حتی

بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ 

انقدر احمقم به سرم میزنه برم یچیزی بگیرم بهش بگم اره لج کردم تو ببخشید انقدر احمقم 

چیکار بکنم 

از طرفی میخوام درس بخونم از طرفی یاد امروز و لجم و …. میفتم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم به بزرگترا حق بده نگران ایندتون باشن.

منم یه مادرم نگران اینده بچه هامم پسرمم یازدهمه زیاد نمیخونه هعی میگم مادر بیشتر بخون میدونم کارمم درست نیست هعی گفتن ولی چ کنم نگرانشم

این لجبازی فقط به ضرر خودت سعی کن با درس خوندن ورتبه برتر آوردن حالشون وبگیری واون موثع بگی دیدی تون ...

الان رو به نظرت چیکار کنم اگه نخوام کلا برم مدرسه هر روزم همین و بدتره 

عزیز دلم منم یه مادرم و دقیقا همین در گیریها رو با دخترم دارم.چی کار کنیم توی این کشور ویرانه دنبال این هستیم که بچه هامون اینده ی خوبی داشته باشن.فدات شم واسه شماها راهی به غیر از درس خوندن نیست.من به عنوان یه مادر از گفتن این موضوع و این واقعیت تلخ گریه ام می گیره ولی 

ه کنییم که چاره ای نیست.درس بخونید لااقل استقلال مالی داشته باشین.راهی برای فرار ازین همه مصیبت در این سرزمین داغدیده

عزیزم به بزرگترا حق بده نگران ایندتون باشن.منم یه مادرم نگران اینده بچه هامم پسرمم یازدهمه زیاد نمیخ ...

قربان شما 

اخه لفظای بدم هر لحظه استفاده میکنید؟ تو هیچی نمیشی نمیتونی ففلان کارم بکنی خیلی حرفای بد که اگر بگم تعلیق میشم

عزیز دلم منم یه مادرم و دقیقا همین در گیریها رو با دخترم دارم.چی کار کنیم توی این کشور ویرانه دنبال ...

فدای شما این حقیقته منم کاملا بهش واقفم اما این کار مادر من درست نیست … من درک میکنم اما این لفظ های بد و توهین ها برای چیه باور کنید اگر فقط بهم میگفت چرا بیداز نشدی من هیچ موقع این کارو نمیکردم ببینید چی کار باهام کرده که…

اگر نری مدرسه به اینده خودت لطمه میزنی.لج نکن دختر خوب بشین درستو بخون.همه خانواده ها همینن شک نکن.دختر منم یازدهم تجربیه.بعد از هر ازمون کانون خونمون صحرای کربلاس😂😂😂

قربان شما اخه لفظای بدم هر لحظه استفاده میکنید؟ تو هیچی نمیشی نمیتونی ففلان کارم بکنی خیلی حرفای بد ...

من نه ولی باباش همش نق میزنه میگه تو هیچی نمیشی و اینا متاسفاته استاد تخریب روحیه ست

دورت بگروم به شرطی مدرسه نرو که خودت یریز بشین بخونی تست بزنی کلاس خصوصی بری.

اگه قرار باشه مدرسه نری و درس زیاد نخوتی که بی فایدست

فدای شما این حقیقته منم کاملا بهش واقفم اما این کار مادر من درست نیست … من درک میکنم اما این لفظ های ...

اعصابش از دست خودش و این زمونه خورده.تو توی ذهن اون نیستی بفهمی چه غوغایی از استرس و اضطراب برای اینده تو داره.حالا کنترلش واسش سخته.درکت می کنم فدات شم.با اعتراض و لج کردن اوضاعو بدتر می کنی