2777
2789
عنوان

واسه ناهار چوس خوراک درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 175 پست
توش پای مرغ و عدس و جو و فیله ماهی آبپز شده و ریریش شده و لوبیا و لپه و سبزی(سبزیش کوکویی باشه بهتره ...

فکر کنم با توجه به عوارض بعدش اسمش انتخاب شده 😂

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گرفتی ما را؟

نه عزیزم نگرفته مادرشوهر منم تو روستاشون آش چسونه دارن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
جالبه واقعا

بله یه گیاه بهارس که بهش میگن چسونه اونو میریزن تو آش و میشه آش چسونه🤭

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ما به چُس میگیم تُس.

کلا تا قبل از اومدن اینترنت کسی نمیدونست چُس یعنی چی

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

چو!؟😐😐😐😐🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂