2777
2789
عنوان

واسه ناهار چوس خوراک درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 175 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بلانسبت غدای شما با این وضعیت معیشت کم کم مردم باید با همین چ س و گو زشون بگذرونن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بلانسبت غدای شما با این وضعیت معیشت کم کم مردم باید با همین چ س و گو زشون بگذرونن

😁😁😁😁😁

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

فقط شماهایی که رسپی چس خوراک میخواین🤣

احتمالا خوراک لوبیا باشه🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب یباره زیرش بنویس چیه

توش پای مرغ و عدس و جو و فیله ماهی آبپز شده و ریریش شده و لوبیا و لپه و سبزی(سبزیش کوکویی باشه بهتره) میریزن و آب میریزن و یدونه ام تخم مرغ توش میشکونن و میزارن قشنگ جا بیوفته میریزن و بعد با نون یا پلو میخوری من با پلو دوس دارم

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤