2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید دارم با نامزدم تموم میکنم ب کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب از چی

ما فامیل دور هستیم

من چنسال پیش ازش خوشم اومد و اون نامزد داشت ، با نامزدش ب اختلاف خوردن ب هم زدن 

منم. ی مدت گذشت ی شب رفتم بهش گفتم ک دوسشدارم نمیدونم چم شد

خب از چی

بعد اونم از من خوشش اومد انگار کم کم بدون اینک بفهمیم وارد رابطه شدیم من‌کلن ادم نورمالی بودم خودمو ن زیاد خوب جلوه دادم ن زیاد بد

و از اولشم همینطوری بودم ک هستم 

ی مدت گذشت من کم کم ازش پرسیدم قصدت از رابطه چیه گف نمیدونم گفتم ینی قصد ندارز بیای خاستگاری گف چرا میام ولی بزار ی مدت بگذره ی مدتیو تعینن کردیم ک اون موقع بیاد خاستگاری  و بلاخره اون موقع رسید و با مامانش اومد خاستگاری

بعد اونم از من خوشش اومد انگار کم کم بدون اینک بفهمیم وارد رابطه شدیم من‌کلن ادم نورمالی بودم خودمو ...

😐و بعد اون هم ی مدت گذشت نامزد کردیم

ن خانواده اون ن خانواده من هیجکدوم خبر نداشتن ک ما از قبل چیزی بینمون بوده فک میکردن ما حتی یبارم باهم حرف نزدیم 

حالا مشکلم اینه میدونم ادم دهن لقیه میترسم بره ب خانوادش بگ یا ب خانوادم بگ اصل موضوعو خانوادمم واییی بفهمن میکشنم نامزدمم چنبار گفته کاش بابات میدونس این بازیو اول دخترش شروع کرده

به نظرم تو دنبال تموم کردن نیستی بیشتر دنبال جلب توجه هستی به واسطه ی اینکه بگی بیاین وسایلارو ببرین

مثلا وسایلا اونجا باشن چه اتفاقی میفته؟جمعشون کن داخل پلاستیک بزار ببر بنداز گوشه ی کمد هروقت اومدن بیان ببرن.کلا تموم شده بدون زندگیتو بکن.گیر وسایلایی چرا

نترس اینا همش کشکه مشکلی نیس که بترسی .زندگیتو تباه نکن با ابنجور آدم نمیشه زندگی کرد ازکجا معلوم دلش نمونده پیش قبلی؟اگه بخواد با اون آبروتو ببره بزار هرکاردلش میخواد بکنه زندگیتو تباه نکن هزار بارم باشه میگم تباه نکن فردا پسفردا عروسی کنین بچه دارشین ببین چی میشه