راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رسم ما اینه قبل عید داماد بیاد خونه پدر زن را رنگ بزنه حالا شده یه اتاق یا درب ورودی بالاخره باید بیاد رنگ آمیزی کنه برا قبل عید هم پدر زن یه چمدون میخره میده به داماد اونم باید پرش کنه وسایل ولباس برا عروس بخره بیاره
وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
بستگی داره کدوم شهر باشین و رسم خودتون چی باشه ما برای عید داماد فقط یه عیدی کوچیک برای عروس میگیره همین زیاد توی خرج نمیافتیم
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
من اصن عیدی برام مهم نیساز شهرای متفاوتی هستن خانواده هامونمیترسم رسمشون باشه قبل عید بیانمن بمونم و ...
خوب عزیزم زودتر خونه تکونی کن و کاراتو تموم کن ما از الان خونه تکونی کردیم کاملاً تمیز شده و استرسی نداریم شما هم کاراتو بکن استرس نداشته باش راحتی
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺