2777
2789

یکم بگین رسم و رسومش چطوریه؟

برای عروس چی میارن و چه زمانی میارن؟ منظورم اینه که بعد از سال تحویل میان میارن یا چند روز قبل؟؟

اینو بخاطر خونه تکونی میپرسم🤦‍♀️

و اینکه برای داماد چیکار میکنن چی میبرن و کِی میبرن؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسم ما اینه قبل عید داماد بیاد خونه پدر زن را رنگ بزنه حالا شده یه اتاق یا درب ورودی بالاخره باید بیاد رنگ آمیزی کنه برا قبل عید هم پدر زن یه چمدون میخره میده به داماد اونم باید پرش کنه وسایل ولباس برا عروس بخره بیاره 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بستگی داره کدوم شهر باشین و رسم خودتون چی باشه ما برای عید داماد فقط یه عیدی کوچیک برای عروس می‌گیره همین زیاد توی خرج نمی‌افتیم

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍                        

بستگی داره کدوم شهر باشین و رسم خودتون چی باشه ما برای عید داماد فقط یه عیدی کوچیک برای عروس می‌گیره ...

من اصن عیدی برام مهم نیس

از شهرای متفاوتی هستن خانواده هامون

میترسم رسمشون باشه قبل عید بیان

من بمونم و یه خونه درب و داغون که همه جاشو ریختم خونه تکونی کنم

من اصن عیدی برام مهم نیساز شهرای متفاوتی هستن خانواده هامونمیترسم رسمشون باشه قبل عید بیانمن بمونم و ...

خوب عزیزم زودتر خونه تکونی کن و کاراتو تموم کن ما از الان خونه تکونی کردیم کاملاً تمیز شده و استرسی نداریم شما هم کاراتو بکن استرس نداشته باش راحتی

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍