2777
2789

پرسیدم میگن ۲۶ درصد سود ماهانس 

من دوماه دیگ این پول رو برای خرید خونه نیاز دارم نمیدونم بذارم بانک یا طلا اب شده 

چون برای دوماه شک دارم ب طلا 

سود بانک میشه۲۶ میلیون

نه برای دو ماه نمیشه ریسک کرد مبلغتم بالاست

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حساب دلاری بانک ملی هم هست سودش کمتره اما به دلاره اینطوری دلار بره بالا ارزش پولت کم نمیشه بازم خودت میدونی  اما طلا رو نمیدونم ممکنه خیلی بره بالا یا تو همین حدود بمونه  موقع خرید و فروش هم ی درصدیش کم میشه  یعنی اگه طلا خیلی بالا نره حتی آب شده نهایت سودش میشه سهم طلا فروش 

سکه بخر ،من دقیقا تو همین وضعیت شما بودم تابستون ،پولمو دادم زمین خریدم یه مقدار هم همسرم کمک کرد ،ولی داداشم که تو کار ملک بود گفت الان بازار راکد هست بده سکه اون موقع سکه پنجاه بود به حرفاش گوش ندادم و رفتم زمین خریدم ،الان سکه شده نزدیک هشتاد ،اگر سکه می‌خریدم با پول همون سکه می‌تونستم زمین بخرم وپول همسرمم به زخم دیگه زندگیم بزنم،پول تو بانک گذاشتن اشتباهه من دو ماه گذاشتم بانک نزدیک بیست تومن سود میداد کدوم بانکه بیست وشش سود میده ؟

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃