2777
2789

سال ۹۶ زایمان پسرم هم اتاقیم یه خانم ۳۸ ساله بود ،، ، 

از زندگی قبلیش طلاق گرفته بود همسرش سابقش اعتیاد داشته .

از زندگی قبلیش پسر ۱۰ ساله داشت 

ازدواج دومش همسرش یه اقا ۲۹ ساله  بود 

میگفت تولیدی لباس دارم یه خونه زدم به اسمش  ماشینمونو عوض کردم  گفتم داره سنم میره بالا بزار براش یه بچه بیارم 

اقا به نظر دوستش داشت همش یه پولی میداد بدون وقت ملاقات میومد خانمرو ببینه 

خانمه خیلی به خودش رسیده بود اصلا مثل بقیه زائو ها نبود رنگ مو ناخن  ارایش زیاد 

خوش تیپم بود ما هممون ناله میکردیم ناخوش بودیم ولی اون سعی میکرد زود راه بیوفته بخیه هاش جوش بخوره 

همش خداروشکر میکرد که طبیعی نیستو  گشاد میشی و اینا ..

گفتم پسر بزرگت پیشت نمیمونه گفت نه خودم نخواستم ولی بعضی وقتا میاد دوسه روز میمونه .

قبلا اختلاف سنیو بد میدونستن  یا چطور بچشو به اون پدر سپرده  چطور دلشون میاد 

خب این مورد که میگی ادم خودخواهی بوده. فقط و فقط فکر اسایش خودش بوده و بس. نقش مادری صفررر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این خانم چون همسرش جوونتر بوده مجبور بوده خودشو زود سرپا کنه و به خودشم برسع. بچشم نیارع که زیر دست و پاشون نباشه....

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
چقدر زود خاطرخواه پیدا میکنن

😅🤣🤣

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خب این مورد که میگی ادم خودخواهی بوده. فقط و فقط فکر اسایش خودش بوده و بس. نقش مادری صفررر

دقیقا همینطوره 

حس میکردم خانمه داره خودشو قانع میکنه زندگی خیلی خوبو خوشبختی داره اقا خیلی دوسش داره زندگیش خوبه 

و من فکرمیکنم اقا به خاطر پول اومده جلو  مگرنه قبول نمیکرد خونه بزنه به اسمش

اینکه چیزی نیست

دختر خالم یه پسر 12 ساله داشت به خاندان شوهرش گفت مطلقه و بچه ندارم

براش چنان عروسی و طلا و ارامش و رفاه هست که بیا و ببین

که من مجرد چنین عروسی رو برام نگرفتن

خلاصه اون زمان عروس 39 و اقای داماد 33 بود فقط شوهرش میدونه پسر داره و پیش باباشه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
اینجا هم یه خانمی جدا شده،ناراحت بود از اینکه بچه رو بهش دادن،میگفت بخوام ازدواج کنم مشکل میشه😐

اره خیلی هستن از این ادما ...

تو فامیل ماهم هست  بچشو مادرشوهره نگهداری میکنه  خانمه ترس اینکه کسی نیاد بگیترش بچه رو قبول نکرد