2777
2789

سلام دیشب متوجه شدم که یکی از عزیزانم سرطان پیشرفته دهانه رحم داره امروز نوبت ام ار ای داره که ببین قسمت های دیگه ام درگیر شده یا نه لطفا براش دعا کنید من براتون حمد می خونم جوونه دو تا بچه داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله خیر هست و خبر خوش می شنوید. ولی اگه خدای نکرده متاستاز هم باشه درمان امکان پذیره و نباید ناامید شد. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تست پاپ اسمیر نمیداد سالانه؟علاعمش چی بود

من زیاد در جریان نیستم فقط میدونم عفونت طولانی مدت داشت دکترا تشخیص ندادن حدود یک ماه پیش یه دکتر گفت تست پاپ اسمیر بده بعد مشکوک شدن به سرطان نمونه برداری کردن و دیشب گفتن سرطان پیشرفته دهانه رحم داره امروز قرار شد ببین جاهای دیگه رو هم درگیر کرده یا نه

من زیاد در جریان نیستم فقط میدونم عفونت طولانی مدت داشت دکترا تشخیص ندادن حدود یک ماه پیش یه دکتر گف ...

سلام گلم انشالله که متاستاز نداده .ام ار ای دادند یا پت اسکن ؟استیج چند هستند ؟