منم قبلا شیر میخوردم بی حال میشدم . شیر جزو ماده های با طبع سرد هست اما اگه گرمش کنی طبعش گرم میشه و دیگه بی حال نمیشی با یکی دو تا خرما بخور . شیر خیلی خوبه . با یکم عسل قاطی کنی جون میگیره بدن . یه رمان ایرانی خوندم با باد می خوانم اسمش بود . دختره چند روز بود هیچی نخورده بود بعدمریض میشه . بعد فقط بهش شیر و خرما میدادن تا کم کم حالش خوب شد و جون گرفت 🥰 آخر هم خواننده شد . البته بخاطر شیر عسل خواننده نشد 😝 ولی در کل فقط شیر عسل جون دوباره داد بهش
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
گفت بپرسم خانم دکتر من میرم حموم سرم درد میگیره چکار کنم؟ 😂
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏