2777
2789

؟ این که تک و توک کلمه بگه نه ها... به طور کامل.  بین دوستان و  آشنایان

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

دختر دوست من ، الان مدرسه میره و انگلیسی رو وقتی حرف زدنش کامل شد نوشتن و خوندنم شروع کرد که اونم راه افتاده منم از وقتی پسرم شش ماهه تو شکمم بود شروع کردم الان دو سال و نیمشه همون قد که دست و پا شکسته فارسی حرف میزنه همونجوریم انگلیسی میگه دکتر گفت طبیعیه زیونش که کامل باز شد تفکیک میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره دخترم

چقدر عالی از چند سالگی‌شروع کردین. پویا کامل قطع بود؟ بچه تون بچه چندمه؟ 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دختر دوست من ، الان مدرسه میره و انگلیسی رو وقتی حرف زدنش کامل شد نوشتن و خوندنم شروع کرد که اونم را ...

اون از چند سالگی شروع کرد؟؟

چقدر عالی از چند سالگی‌شروع کردین. پویا کامل قطع بود؟ بچه تون بچه چندمه؟

کلا شبکه پویا نمی دونه چیه

از دو سال و نیمگی شروع کردم ماه اول از یک تا ده شروع کردن شمردن!

الان ۷سالشه کلاس اول ،بچه اوله،عالی حرف میزنه،تقریبا از ۵سالگی کامل مسلط شد

یه هفته است زبان چینی رو شروع کردیم

کلا شبکه پویا نمی دونه چیهاز دو سال و نیمگی شروع کردم ماه اول از یک تا ده شروع کردن شمردن!الان ۷سالش ...

چقدر خوب..... چه حیف شد من برا بچه اولم شروع لردم همسرم اجازه نداد ادامه بدم برا  بچه دومم میخوام انجام بدم چون اعلی پویا میبینه خیلی سخته. اولی 9 سالشه. ھه نظرت الان شروع کنم فایده داره؟

چقدر خوب..... چه حیف شد من برا بچه اولم شروع لردم همسرم اجازه نداد ادامه بدم برا بچه دومم میخوام ان ...

آره اروم آروم شروع کن و شبکه پویا رو هم به تدریج قطع کن

شوهر منم مخالف بود،فقط رو اعصابم بود،همه هم مسخرم میکردن

ولی من جلوی همه شون وایستادم،واسه بچه دومم سه سالش شد شروع میکنم چون هنوز زبون باز نکرده

آره اروم آروم شروع کن و شبکه پویا رو هم به تدریج قطع کنشوهر منم مخالف بود،فقط رو اعصابم بود،همه هم م ...

برا بچه دومت خیلی وقته شروع شده. از دوره جنینی .چون صدای برنامه های خواهرشو میشنوه دیگه. انشالله موفق باشی عزیزم. دعا کن برا منم ثابت قدم باشم