2777
2789
عنوان

مادرنامزدم یکسالِ که فوت شده من میخوام ➕

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 62 پست

خدا رحمت کنه ایشون رو

دست شما هم درد نکنه

من معمولا همون مبلغی رو که در نظر دارم، مواد غذایی خشک می‌خرم مثل چند کیلو برنج، روغن، مرغ، ماکارونی،… و بصورت بسته بین ۳-۲تا خانواده نیازمند پخش می‌کنم. اینجوری افراد بیشتری برای مدت بیشتری سیر می‌مونن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت درست کنی هم خوبه

درگیر کارای عقدمم دستپختمم خوب نیست 😂☹

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

به نظرمن با این قیمت حبوبات وسیب زمینی وسبزی خورشتی ها زیاد به صرفه نیست من اگه جات بودم خودمون تو خونه جوجه کباب درست میکردیم با یک پلو ساده هم به صرفه تره هم اون کارتون خواب هم یک غذای خوب خورده 

خدا رحمت کنه ایشون رودست شما هم درد نکنهمن معمولا همون مبلغی رو که در نظر دارم، مواد غذایی خشک می‌خر ...

مرسی عزیز دلم 

پیشنهاد خیلی خوبی بود ممنون 

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

بنظرم جوجه یا کباب از بیرون بگیرید چند پرس پخش کنید 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خوشبحالت

😂😂😂😂😂😂

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست