2777
2789
عنوان

مادرنامزدم یکسالِ که فوت شده من میخوام ➕

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 62 پست
جدا از ایناگه حلوا هم درست کنی سرخاک ببری قشنگه

دستپختم افتضاحه 

میگم مامانم درست کنه مرسی 

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

خوش به سعادت مادر شوهر نداری راحت زندگیت کنالهی یروزمن بی مادر شوهر بشمبه محله های فقیر ۲۰ دست برنج ...

به مرگ کسی راضی نباش قربونت ❤

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد دلم گرفت از اینکه راحت آرزوی مرگ به مادر میکنید ،گاهی میترسم از اینکه من مادر به پسرم پسری که از صبح مدرسه رفته ومن با ذوق دارم بزرگش میکنم الآنم دلتنگشم بیاد خونه ،هرچقد مادر بد باشه با خون دل بچشو بزرگ میکنه

آدما هرچقدرم بد باشن باز عزیز یکین هیچوقت آرزوی مرگ کسی رو نکن

منکه چیزی نگفتم 

شما هم دست خونواده شوهر من میفتادین همچین اروزیی میکردین

من قبل ازدواجمم همش میگفتم ی پسر باشه مادر نداشته باشه باهاش ازدواج کنم

از شانسم زد و افریتع در اومد

من سه روزه با شوهرم قهرم چرااا

ننش باعث شدع

آدما هرچقدرم بد باشن باز عزیز یکین هیچوقت آرزوی مرگ کسی رو نکن

منم ازمادرشوهرم متنفرمممممممم ولی هیچ وقت نگفتم کاش بمیره همیشه میگم همونقدر که مادرمن عزیزه برام اونم برای شوهرم عزیزه وستون انشاله سایش بالاسربچه هاش باشه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
خوش به سعادت مادر شوهر نداری راحت زندگیت کنالهی یروزمن بی مادر شوهر بشمبه محله های فقیر ۲۰ دست برنج ...

انقد ضعیفی که نمیتونی از پس زندگیت بربیای ،چرا ارزوی مرگ برای دیگران میکنی

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
چقد دلم گرفت از اینکه راحت آرزوی مرگ به مادر میکنید ،گاهی میترسم از اینکه من مادر به پسرم پسری که از ...

عزیزممممم

انشالله سایت بالای سر گل پسرتون 

من پکیج میوه و کیک و ابمیوه رو ترحیح میدم.. یا ساندویچای سرد

اتفاقا برای افراد بی بضاعت یه وعده غذای گرم خیلی بهتره

مخصوصا دو سه تا ظرف بدی تا خانواده سیر بشن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃