2777
2789

۶ ماهه منطق مغزم از بین رفته سر چرت و پرت استرس میگیرم سر چیزای بی ارزش یعنی چیزایی که تا ۲ سال پیش بهشون میخندیدم الان استرس شدید میگیرم سر چیزای واقعا الکی به شدت استرسی ام و اعصابم ضعیف

خلاصه میخوام مغز و اعصابو تقویت کنم هر روز امگا ۳. ویتامین b کمپلکس و ویتامین دی و منیزیم و ویتامین ای میخورم اقدام به بارداری هم هستم ضرر نداره؟

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

دکترا بنظرید

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امگا عالیه بخور 

تو بارداری هم دکتر خودش میده

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

سرخود ؟؟اگ دکتر تجوبز کرده مشکلی نی

بله سر خود ویتامینه دیگه چیز بدی نیس که

امگا عالیه بخور تو بارداری هم دکتر خودش میده

امگا واسه چی خوبه

امگا واسه چی خوبه

هوش 

پوست 

عالیه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

بله سر خود ویتامینه دیگه چیز بدی نیس که

نه دیگه ی آزمایش بده مشخص میشه بدنت هر کمبودی داشت

شما شاید ویتامین بدنت تامین باشه

میخوری بدترش میکنی من ویتامین دی کم بود داشتم

دکتر امپول داد سرخود قرص خوردم براش بعدش آزمایش دادم گف خیلی بالا رفته دعا کن نزده ب کبدت