2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج واسه من زوده🥲

349 بازدید | 38 پست

۳ماه دیگه ۲۳ساله میشم

خواستگارمم پارتنرمه ۳سال باهم بودیم

اون ۳۴سالشه

یعنی ۱۱سال اختلاف سنی داریم

ولی بابام اینا مخالفن برا اختلاف سنی 

خودم دانشجوام احتمال اینکه امسال سرکار برم قراردادی شم زیاده

اونم کار داره حقوقش در حد ۲۰تومن،برا خونه و ماشین هم پدرش کمک میکنه

اینم بگم یه خواهر بزرگم دارم ۲۸سالشه ولی مجرده،اون خودش شاغله

بابام حرفش اینه سنت کمه برا ازدواج،منم هنوز رو حرفی ک زده چیزی نگفتم.ولی به اونا گفت دخترم میخواد درس بخونه قصدش ازدواج نیست

دلتنگ آواز قو🦢

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه سنت اوکیه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

خب یازده سال اختلاف سنی هم خیلی زیاده اگر مطمئنی همدیگر را درک می کنید که هیچی دیگه

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سنت کم نیست. اختلاف سنیتون یکم زیاده. فکر کنم پدرت سر این مخالفه. باهاشون صحبت کن

من روم نشد چیزی بگم

گفتم هر جور خودت صلاح میدونی

کلا همه چیز یدفعه ای شد،بابای اون اومد با پدرم حرف زد اینجور شد،قرار بود عید به خانوادش بگه نمیدونم چرا الان گفت

دلتنگ آواز قو🦢

بهش بگو مدتی نامزد بمونیم 

کیس خوبیه

فقط کاش خواستگارخواهرت بود   بزرگتره خب

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اول برو سرکار بعدا ازدواج‌کن پشیمون میشیاااا

اخه زودی که نمیخوام برم خونش

یسال حداقل نامزد میمونیم

من چون بابام مخالفه رو حرفش چیزی نگفتم،نمیخوام حمایتشو بعدا از دست بدم

دلتنگ آواز قو🦢

آره راست میگه سنت کمه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌