2777
2789

۵روزه دندون درد فوق شدیدم.

فوبیا دندان پزشکی دارم چون دوبار رفتم دندان کشیدم و حین کشیدن بشددددت درد داشتم.

این دندونمم خراب شده بود و نرفتم درست کنم.

الان دردش با هزارتا چرک خشک کن و قطرهو.....در حد ی ساعت قطع میشه باز شروع میشه.

پریشبم رفتم امپول ضد درد و چرک خشک کن زدم.

مشکل اینجاس که از دندونم فقط ریشه مونده،زیر ریشع درست میزنم(منظورم روی لثه زیر همون دندون)باد کرده و گردشده.

با این فوبیا کل دندوناتو از دست میدی

گلم برو پیش روانپزشک اول

مگه میشه ادم از ترس دندونپزشکی اصلا نره مگه عهد بوق هست ...مشکلتو ریشه ای حل کن

اینجا کسی نمیدونه که کیسته یا هر چی

متخصص باید چک کنه

با این روش دندون برات نمیمونه تا یکسال دیگه 

چه دل خجسته یا داری نمیری و دندونتم از ریشه پوسیده و جالبه میگی فوبیا دارم

فوبیاتو باید حل کنی چاره اش دکتر نرفتن نیست که

برام جالبه خود درمانی هم میکنی و میری امپول میزنی..دندونپزشک رو گذاشتن برای همین دیگه نه اینکه سر خود بری امپول بزنی و چرک خشک کن بزنی....

یه وقت میری که لثه هات عفونی شده دیدی چند تا دندونت همزمان لق شد و افتاد ...چون برای دوستم پیش اومد که یهو 5 تا دندوناش طی یک هفته لق شد و افتاد ..چون عفونت کرده بود و دکتر نمیرفت 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با این فوبیا کل دندوناتو از دست میدیگلم برو پیش روانپزشک اولمگه میشه ادم از ترس دندونپزشکی اصلا نره ...

بخدا تو عمرم کلا دوبار رفتم دندان پزشک.

هرسری برای کشیدن بود.

پیش دو دکتر متفاوت.

چرا حین کشیدن درد داشتم؟درد خیلی شدید؟

بخدا تو عمرم کلا دوبار رفتم دندان پزشک.هرسری برای کشیدن بود.پیش دو دکتر متفاوت.چرا حین کشیدن درد داش ...

دکترت رو عوض کن

چاره اش این نیست تو خونه بشینی تا عفونت به بقیه جاها هم سرایت کنه

یه دندونپزشک خوب تو شهرت پیدا کن شک نکن اصلا زیر دست این دندونپزشک کوچکترین دردی حس نمیکنی

چون اون دوبارم اینقدر عفونت داشته دندونت که درد میکرده زیر دست دکتر هم بودی

برام جالبه خود درمانی هم میکنی و میری امپول میزنی..دندونپزشک رو گذاشتن برای همین دیگه نه اینکه سر خو ...

😭😭😭اگه اون دوباری که رفتم اونقدرد درد نمیکشیدم الان اینجوری نمیشد که.

دکترای خیلی معروف هم که پول زیاد میخاد،تو این دوره زمونه کو پول؟

😭😭😭اگه اون دوباری که رفتم اونقدرد درد نمیکشیدم الان اینجوری نمیشد که.دکترای خیلی معروف هم که پول ...

از چیزهای دیگه شده بزنی بزن ولی برای کارهای پزشکی هزینه کن

من باشم لباسم کهنه باشه دندونپزشکم رو میرم پیش بهترین دکتر 

دکترت رو عوض کنچاره اش این نیست تو خونه بشینی تا عفونت به بقیه جاها هم سرایت کنهیه دندونپزشک خوب تو ...

مرسی گلم.

حق باشماست.

ولی من اون دوبار هم رفتم پیش دوتا دکتر متفاوت هیچ کدومشون نگفتن عفونت داری بکشی درد میگیره گفتن اره بیا بشین میکشیم مشکلی نیست،هنوز دفعه اول خوب بود۱۰دقیقه ای کشید دفعه دوم که رفتم اون دنیا و برگشتم

مرسی گلم.حق باشماست.ولی من اون دوبار هم رفتم پیش دوتا دکتر متفاوت هیچ کدومشون نگفتن عفونت داری بکشی ...

عفونت داشته و دکترت عالی نبوده

همسر من یه شبه فکش ورم کرد شد اندازه پرتغال و دندون درست شده قبلی عفونت کرد 

رفت پیش متخصص فک دندون رو کشید باورت میشه با اون عفونت شدید حتی اندازه یه سر سوزن درد نکشید 

البته هزینه کشیدن دندون پیش متخصص فک شد 5500 سال 1402....... اون قدر درد داشت دندون که فقط خواست بکشه و این دکترم جز بهترین ها بود حاضر بودیم فقط بکشه و درد نکشه...تو بگو یک ذره درد حس کرد نکرد....اصلا جوری کارشو انجام داد همسرم میگفت دو برابرم میدادم ارزششو داشت