2777
2789
عنوان

عاجزانه ازتون راهکار میخام

89 بازدید | 17 پست

خونمون کنار مدرسه ابتدایی پسرونس ۵ ساعت از ۸صب سرصدا قط نمیشه سوت و جیق و داد دارم روانی میشم همش ورزش دارن از صب بیدارم میکنن همش گریه میکنم روزی ی جعبه دستمال تموم کردم چیکار کنم کجا برم جسمم داغون شده از عصباتیت ارتروز گرفتم یبوستم همش الانم نفسم تنگ شده انگار دارم دیوانه میشم خل شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنجره های خونتون مگه دوجداره نیست

درست میگن پنجره دوجداره صدای کمتری میاد

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

واقعا متاسفم برای مدرسه ها

همیشه وقتی تو مدرسه بودیم یک ساعت مدیرمون میومد حرف میزد ک بعد از مدرسه که تعطیل میشین تو کوچه ها بلند بلند حرف نزنین مگه اینجا آدم زندگی نمیکنه

بعد خود کثافتشون یک ساعت با میکروفن حرف میزدن و سرود ملی و از این جور چرت و پرتا میزاشتن دم صبح تو سرما

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋