2777
2789
عنوان

یه حرکت چیپ کردم اصلادرشانم نبود ولی دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 130 پست

چه آدمای سمی وبدذاتی تو این تاپیک مشاهده میشن🙄🚶

خانوما هرچقدم بشینید بزنید تو سر خودتون وبگید چرا فلانی شانس داشت و...وضعیت فلانی تغییری نمیکنه،این وسط فقط شما حرص میخورید

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

واقعا هیچوقت از دیگران هم کمک نگیرید برای حل مسائل زناشوییتون چون همینایی که الان جواب شما رومیدن خدا میدونه خودشون چه چالشایی دارن و چه دعواها که نمیکنن سر این مسائل هیچکس به اندازه خودتون از جزئیات ، تلاش و شرایط زندگیتون خبر نداره اگر فکر میکنید شوهرتونم کم کاری میکنه اول به خودش سختی هارو بدید تلاششو بیشتر کنه و بعد شما هم کمکش کنید مدیریتش قوی تر بشه و زندگیتون رونق بگیره یادتونم نره که زندگی های الان سخته شرایط اقتصادی هم بده اگر همسرتون پشتوانه ای نداره خودتون مسئول زندگیتون باشید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نداره اگرداشت که دعوایی نبود

بنظرم همه چی به عرضه وجنم ادم برمیگرده،من۲۰سالازدواج کردم هرسری شوهرم خواست یه کاری کنه بدتر ازچاله درومدافتادتوچاه هرسال بدترازپارسال،وهمیشه گنداشومن درست کردم،الانم ۲ساله از چاه درومده افتاده تو دره،که خدامیدونه چقدر اذیت میشیم

جوابم کاااااملا صادقانست و صد البته یچیزی یکم کمتر از این رو تجربه کردم دوران مجردیمبله چون این ضرر ...

پس واقعا تو با من خیلی فرق داری،

انسانها روحیات متفاوتی دارن بعضیا با یه ضرر یه میلیونی تا دم خودکشی میرن بعضیام مثل شما.

من تهران زندگی میکردم همه چی زندگیم نرمال وعالی بود، از یجا ب بعد شوهرم دور برداشت و فکر کرد ب سطح آرمانی از زندگیش رسیده و گفت کمرم درد میکنه و دست از تلاش کشید .و گفت همینقدر بسه برامون.

خلاصه مشکلات اقتصادی و تورم باعث شد مثلا ما الان یک میلیارد داشتیم ارزشش تبدیل شد ب صد میلیون.

شوهرم گفت بیا بریم خونه خودمون تو فلان روستا از استان ایلام و دارایی هامون رو تبدیل کنیم ب طلا و همین سود طلا برامون کافیه چون من دیسک کمر دارم.

گفتم باشه اومدم روستایی ک یک نفررو اینجا نمیشناختم و کاملا غریبه بودم شوهرم نشست تمام پولاشو خورد تازه الان ب خودش اومده و چندتا گوسفند خریده و شغلش شده دامداری.

منم اعصابی برام نمونده صبح تا شب می رینم ب هیکلش

جای من بودی رفتار درست چی بود؟؟؟

بنظرم همه چی به عرضه وجنم ادم برمیگرده،من۲۰سالازدواج کردم هرسری شوهرم خواست یه کاری کنه بدتر ازچاله ...

والا هیچی نگیم فکرمیکنن چه شاهکاری کردن شوهرمن که منت اسپرمشو داره بچه درست کرده فکرمیکنه رسالتش روتوزندگی انجام داده

چه آدمای سمی وبدذاتی تو این تاپیک مشاهده میشن🙄🚶خانوما هرچقدم بشینید بزنید تو سر خودتون وبگید چرا ف ...

باور کن بعضی وقتا داغ دلتو رو یکی خالی نکنی دق میکنی.

منفعتش اینه ک حداقل سبک میشی

والا هیچی نگیم فکرمیکنن چه شاهکاری کردن شوهرمن که منت اسپرمشو داره بچه درست کرده فکرمیکنه رسالتش روت ...

اینجور ادما خدای ادعان،خودشونوهمیشه دسته بالامیگیرن،من که دیگه تمام وکمال بارهمه زندگی وخرج ومخارج رو دوش خودمه،دیگه طوری شده که یه پنیرم بخوام بخرم،فک میکنم از پسش برنمیادوخودم حتما باید برم بخرم

پس واقعا تو با من خیلی فرق داری،انسانها روحیات متفاوتی دارن بعضیا با یه ضرر یه میلیونی تا دم خودکشی ...

اره دقیقا روحیات خیلی متفاوته و همین باعث یسری رفتار ها میشه

من اگه جای شما بودم و دقیقا بعد از اون ضرر مالی که تو اون بانک خوردیم همیشه همین کارو میکنم

برای یه تصمیم بزرگ مثل مهاجرت و جابه جایی یا تبدیل سرمایه همیشه یه مقدار پول میدم به یه سرمایه گذار مطرح و ازش مشورت میخوام 

ولی منم جای شما بودم قطعا اخلاقم تغییر میکرد نمیگم دوباره همونجوز خانم مهربون و عاشق میموندم قطعا یه کاری میکردم که حداقل به فکر بیوفته چون این مورد شما بیشتر تقصیر اقا بوده اما خب چون خودم از مقایسه متنفرمممم هیچوقت بحث مقایسه رو وسط نمیکشیدم 

و وقتی دیدید که اون تورم باعث شده یک میلیاردتون بشه صد تومن نباید به سود طلاها راضی میشدید برای خرج 

احتمالا من میموندم همچنان تهران و میرفتم سرکار میگشتم طبق تحصیلات همسرم براش یه کار که مناسبشم بلشه پیدا میکردم مقایسش نمیکردم ولی مجبووورش میکردم بره سرکار همیشه هم نباید نرم برخورد کرد 

درکل امیدوارم خدا به کسبو کارتون برکت بده عشق بینتون هم زیاد باشه

متوجهک فشار اقتصادی عشق رو کمرنگ میکنه ولی خودمونم باید حواسمون باشه که یوقت دوباره به اوج برگشتیم جوری نشه که دیگه عشقی بینمون نباشه