2777
2789
عنوان

یه حرکت چیپ کردم اصلادرشانم نبود ولی دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 130 پست
چه جوری شوهرمن هی میگه همین که مریض نیستیم شکرکن همینکه بچه داریم خب بعدش چی

بهش بگو بله اینا خداروشکر اما من تو زندگی فلان چیزو میخوام 

و مثلا بهش بگو میخوام فلان کارو واسه خونه کنم از این به بعد انقدر از حقوقمون رو جمع میکنم بذار مرد بیوفته تو تقلا مرد ببینه  خب با همین کاری که میکنم زندگیمون داره میچرخه دیوونه نیست به خودش سحتی بده که

تو بگو میخوام فلان کارو کنم پول میذارم کنار یا چمیدونم وام برمیدارم 

مرد ببینه که زندگی به سختی افتاده سعی میکنه واسه راحتی خودشم شده پول بیشتری دربیاره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچوقت نفهمیدم چرا داداشایی ک سر یه سفره غذا خوردن و بزرگ شدن چرا یکیش باید ترقی کنه یکیش ب گا بره.ا ...

من حرفی ندارم دیگه

این حرفای شما از انسانیت به دوره هرچقدر هم عرضه نداشته باشه تو زندگی مشترک سرکوفت زدن اشتباه ترین کار ممکنه 

با این حرف ها و این حرکت ها بعدا میاید مینالید که شوهرم ازم سرد شده دیگه طرفم نمیاد دیگه نمیگه دوست دارم و فلان 

منم بثدم همچین حرفی میشنیدم دیگه توروی  زنمم نگاه نمیکردم

بهش بگو بله اینا خداروشکر اما من تو زندگی فلان چیزو میخوام و مثلا بهش بگو میخوام فلان کارو واسه خونه ...

۱۲ساله انواع سختیامونو داره میبینه تقلاهم میکنه ولی کارهاش بیخودوبی نتیجه اند

من حرفی ندارم دیگهاین حرفای شما از انسانیت به دوره هرچقدر هم عرضه نداشته باشه تو زندگی مشترک سرکوفت ...

پس همش خودمونو سرکوب کنیم که عاشقمون باشه بعداین عشق به چه دردی میخوره بی جیره مواجب

من حرفی ندارم دیگهاین حرفای شما از انسانیت به دوره هرچقدر هم عرضه نداشته باشه تو زندگی مشترک سرکوفت ...

شما علاوه بر  سلام الله علیها بودن در مدینه فاضله هم زندگی میکنید منم با شما حرفی ندارم چون در جامعه کنونی ما زندگی نمیکنی و بین آدمهای این دوره زمونه زندگی نمیکنی دنیای تو خیلی با من متفاوته.

تو چشمات فقط نور میبینه اصلا فکر نکنم آدم باشی

زندگی به اندازه کافی ریده تو حالمون شما بدترش نکن و برای خودت زهرش نکن بیکاری مال دنیا چ ارزش داره آخه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین 

اگه پول میده پس اندازکن وسیله بخر

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه