2777
2789
عنوان

خونم همیشه نامرتبه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 57 پست

اسباب بازی هارو چند قسمت کن سه تا قسمت رو بزار بالا جایی که تو دید نباشه و نتونه بیاره ا قسمت دم دست تا یه هفته ده روز بعد اونو بزار بالا یه قسنت دیگه 

وقتی دور بچه شلوغه بچه اصلا نمیدونه با مدوم بازی کنه و تمرکز لازم رو هم نداره اینجوری هم خونه ت خلوته هم بچه بهتر بازی میکنه 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابای بچه ریخت و پاشش بیشتر از خود بچه ست.

مامانای پسردار به پسرتون مسئولیت کارای خونه رو بدید از الان که فردا فحش نخورید 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

خونه ماهم همینه، چند روز پیش همسرم یه کلیپ از یه روانشناس بهم نشون داد که میگه اگه خونه تون مثل طویله س بدونید همین طویله بچه‌های سالمی تحویل جامعه میده.منم ذوق کردم گفتم ببین چه بچه‌هایی تربیت کردم 😂😃

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

نگران نباش همه همینیم پسر من از خواب بیدار نشده اول سبد اسباب بازیها و میریزع تو خونه بعد میگه صبح بخیر ظرف و ظروف کابینت‌ها رو هم میاره وسط دخترمو از اون شیطون تر همیشه در حال جمع کردنم منی که وسواس شدیددد داشتم الان دیگه من قبلی نیستم چون هر چی جمع میکنی باز در حد نیم ساعته فقط 

اسباب بازی هارو چند قسمت کن سه تا قسمت رو بزار بالا جایی که تو دید نباشه و نتونه بیاره ا قسمت دم دست ...

این هرروز میره تواتاق یه چی میاره شوهرم انقدر براش اسباب بازی میخره ماهی دوسه تا من مخالفم میگه بزار ذوق کنه اینم همه را داغون میکنه

از الان باید عادتش بدی تا مرتب بشهدخترای من الان خودشون اتاقشونو مرتب میکنن و جارو میزنن

هزیزم دوسالشه ها چیرو یاد بده 

بچه های شما بزرگن

❤️ARMY ❤️.                                                                                         ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وای همیشه مشغول ظرف شستنم همیشه هم سینک پر از لیوان 😵‍💫

براشون لیوان پلاستیکی همون رنگی که خودشون میگن بخر که تزار اصلا لیوان دیگه ای بردارن و گوشزد کن که فقط هر کی همون لیوان خوش تا شب داره 

من همین کار کردم و راحت شدم

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

دختر منم سه سالشه ریخت و پاشیه

منم دائم در حال جمع و جور 

دیسک کمرم دارم از درد فقط ناله میکنم

❤️ARMY ❤️.                                                                                         ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝