2777
2789
عنوان

داستان یه هم‌اتاقی عجیب و غریب😁

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 35 پست
باید دارو میخورد

بله فکر کنم

بیشتر از همه خودش در عذابه

همیشه تنهاست و تو ذهنش با همه تو جنگه

و این روی درس خوندش هم خیلی تاثیر منفی داشت، با اینکه وقت زیادی برای درس خوندن میذاشت اما نمیتونست واحداشو پاس کنه مشکلات تمرکز براش ایجاد شده بود

مشکلات روانی داشت متاسفانهیه بار اشتباهی دفترچه خدمات درمانیشو گذاشته بود تو شلف کتابخونه دوستم که د ...

ببین بعضی ها خیلی روزها ی بدی تو زندگی شون تجربه کردن 

یه رمان واقعی بود در رابطه با یکی از همین افراد که بعد از امدن به دانشگاه تن فروش میشه 

تو زندگی نوجونی اش به شدت تحقیر میشده مثلا مادرش فقط پسر دوست داشته دائم اینو جلو برادراش تحقیر میکرده میگفت دختر باعث فساد و فحشاست  اینم تو دانشگاه خودش اینطور اروم میکرده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله فکر کنمبیشتر از همه خودش در عذابههمیشه تنهاست و تو ذهنش با همه تو جنگهو این روی درس خوندش هم خیل ...

رشتش چی بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من دلم میخواد بیام خوابگاه ولی سخته دوست پیدا کنم واقعا امکان خرید یه خونه ندارم بنظرتون میتونم درست ...

اگه آدم خیلی درونگرایی نیستی نگران نباش همه که مثل هم‌اتاقی من عجیب و غریب نیستن

آدما و دوستای خوب هم پیدا میشن

من بهترین دوست امروزم که مثل خواهرمه رو از خوابگاه پیدا کردم

بنظر من خوابگاه با همه‌ی سختیاش به خونه می‌ارزه مگر اینکه خیلیی درونگرا باشی و تو شلوغی اذیت بشی

میدونی چرا خونه سخته؟ چون خیلیییی مسئولیت داره... غذا هم نمیشه از سلف خوابگاه گرفت

واقعا مصیبته

من تجربه هر دوش رو دارم

منم ی خاطره بگم ما دانشگاه آزاد درس میخوندیم بعد ی دوست داشتیم هیچ وقت پولشو حساب نمیکرد ناهار میخوردیم ما حساب میکردیم کنسرت میرفتیم باید میرفتیم دنبالش برش میداشتیم خلاصه الکی خیلی بهش کولی میدادیم .... ی بار ۵۰۰۰ تومن به من داد برای پول کرایه ماشین ۲ روز بعدش زنگزد گفت بی زحمت میریزی پولمو ...

اگه آدم خیلی درونگرایی نیستی نگران نباش همه که مثل هم‌اتاقی من عجیب و غریب نیستنآدما و دوستای خوب هم ...

من میتونم با مردم حرف بزنم اما بعد یه مدت نمیدونم چی بگم اون وقت خیلی موذب میشم حس میکنم مردم بهم بی اعتنان

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

ببین بعضی ها خیلی روزها ی بدی تو زندگی شون تجربه کردن یه رمان واقعی بود در رابطه با یکی از همین افرا ...

این بنده خدا خونوادش از نظر مالی و فرهنگی بد نبودن اصلاً

از دفترچه‌اش بنظر میومد غده هیپوفیز مغزش مشکل داره 

من میتونم با مردم حرف بزنم اما بعد یه مدت نمیدونم چی بگم اون وقت خیلی موذب میشم حس میکنم مردم بهم بی ...

نگران نباش همیشه که تو خوابگاه حرف نمیزنن

طبیعیه، خیلی وقتا از وقتی بیدار میشی جز یه صبح بخیر و یه خدافظی واسه رفتن به دانشگاه، تا شب هیچی گفته نمیشه

عوضش مثلاً فرصت اینو دارین که شب با هم ورق بازی کنین و خوش بگذرونین