2777
2789
عنوان

داستان یه هم‌اتاقی عجیب و غریب😁

722 بازدید | 35 پست

من چند سال خوابگاه زندگی میکردم میخوام براتون داستان یه هم ‌اتاقی جهنمی رو تعریف کنم😁 اگه الان خوابگاهی هستین بخونین و قدر هم‌اتاقیای خودتونو بدونین😂

اولن که این بنده خدا تماااام ترم‌ها اتاقشو قبل و بعد از ما عوض کرد چون با همه دعوا داشت، و ما هم وقتی قبول کردیم هم‌اتاقیش بشیم نمیشناختیمش، تو دانشگاه و دانشکدشون هم با همه عالم و آدم دعوا کرده بود و قهر بود، چون خودش هیچ دوستی نداشت همیشه به رابطه دوستانه بچه‌های اتاق حسادت میکرد و تفرقه انداز بود حرف میبرد و میاورد تا دعوا راه بندازه، شبا ساعت ۴ صبح بیدار میشد میرفت مینشست پشت لپ‌تاپش الکی چرت و پرت تایپ میکرد که مثلاً بگه من خیلی کار میکنم ولی هیچ کلمه‌ی مفهومی تایپ نمیکرد، یا یهو ساعت ۶ صبح مثل جن مینشست رو تخت یکی ازین کتابای زرد روانشناسی دستش میگرفت که مثلا من دارم کتاب میخونم

یه بار تو اتاق دعوا شد زنگ زد مادرش از شهرستان پاشد اومد خوابگاه ما رو مثل کودکستان کشوند دفتر، مادرشم مثل خودش توهمی بود یه جوری رفتار میکرد انگار اومده دادگاه

چون پشت سر خودش تو دانشگاه کلی حرف بود میرفت از دوستا و همکلاسیای ما که نمیشناختنش میپرسید پشت سر ماها چیا میگن که البته دوستامون اینو بهمون گفتن و ویسشو ضبط کردیم

همیشه تو زمستون وقتی هوا سرد بود واسه اینکه اذیتمون کنه وقتی خواب بودیم پنجره اتاقو تا ته باز میکرد که یخ کنیم، جالب اینکه خودشم سردش بود حتی سرشم میبرد زیر پتوش😂

یه عالمه چیز دیگه بود که یادم نمیاد😂 خدایی چطوری دووم آوردیم

هر چقدر سعی کردیم اون ترم اتاقشو عوض کنه قبول نکرد چون میدونست همه میشناسنش و نمیتونه بره یه جای دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا خب اینجوری بود؟

مشکلات روانی داشت متاسفانه

یه بار اشتباهی دفترچه خدمات درمانیشو گذاشته بود تو شلف کتابخونه دوستم که دقیقا بغلش مینشست. پر از ویزیت روانپزشک و اسکن مفز بود

ولی ما که ۲۴ ساعته کنارش بودیم یه بار هم ندیدیم دارویی واسه این بخوره، فکر کنم نمیتونست بپذیره که بیماره

مشکلات روانی داشت متاسفانهیه بار اشتباهی دفترچه خدمات درمانیشو گذاشته بود تو شلف کتابخونه دوستم که د ...

چه بد🫠

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

منم  یه هم اتاقی اینطور داشتم یه هفته تو اتاقمون بود دعوا کرد رفت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چقدرررررر کمبود توجه داشته

مریض بود بنده خدا

تازه اینو یادم رفت

ساعت ۷ صبح پا میشد اول از همه کاپشنشو میپوشید

بعدش شروع میکرد حاضر شدن و آرایش کردن

خب کاپشن صدای خش خش میده وقتی حرکت میکنی

وقتی راه میرفت انقدر محکم پاشو میکوبید که زمین میلرزید

الکی میومد زیپ چمدونشو چند بار پشت سر هم باز و بسته میکرد و هیچی برنمیداشت و نمیذاشت تا ما رو بیدار کنه

مشکلات روانی داشت متاسفانهیه بار اشتباهی دفترچه خدمات درمانیشو گذاشته بود تو شلف کتابخونه دوستم که د ...

باید دارو میخورد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا من فکر میکنم اینایی ک دانشگاه دولتی قبول میشن همه چی تموما از خانواده اخلاق ...

ببین بصورت کلی بچه‌ها خوب بودن، نسبت به دانشگاه‌های غیردولتی که دوستام میرن میتونم بگم عموماً بهترن

ولی همه جا خوب و بد داره

این بدشم گیر ما افتاد

خیلی عذاب کشیدیم بخدا

وقتی ترم تموم شد و وسایلمونو جمع میکردیم و ازون اتاق میرفتیم حس رزمندگان آزاده رو داشتیم😂