2777
2789
عنوان

دخترم خوب گرفته اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست
معلما خوب توضیح نمیدن تقصیر دخترت نیست من خودم بادخترم کار میکنم ریاضیش خوبه اگه به امید معلمش بمونم ...

من به شک افتادم فقطم از یه مادری پرسیدم که دخترت از معلم یاد میگیره گفته آره میگم شاید بچم درسوگوش نمیده یه چیزی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما دهه ی چندی؟ من دهه شصتیم ولی خدایی خونوادم کاری به درسم نداشتن خودم برام مهم بود ولی با انتخاب غ ...

من دغدغه ها و نگرانی هاتو درک میکنم

ولی بذارید پای انتخاب هاشون بمونن...بدونن که هر عملی یه عکس العملی داره...

مثلا قرار بود،جایزه بخرین..خب نمیخرین و بهش میگین: تو اونقدر تلاش نکردی...

ولی دعوا و حس ناکارآمدی هم ندین بهش...

و اینکه فکر نکنید ک فقط درس خوندن که دلیل بر موفق شدن شون میشه...

خیلی ها با ورزش موفق و پولدار میشن

خیلی ها با هنر...

و....

الان در آمد یه ناخن کار خیلی بیشتر از یه معلم!!

بهشون ماهی گیری یاد بده،نه که خودت رو وقف بچه ها کنی و ماهی بدی دستشون...

از زندگی ت لذت ببر...

والا اگه ریاضی خیلی خوب نگیره هم دنیا به آخر نمیرسه!

هنوز شده بچت بگه ازت میترسم اگر بگه یعنی راهو داری اشتباه میری

اره شده.و من از عید تا حالا به شدت خودمو کنترل کردم ارومتر شدم نسبت بهشون.دختر بزرگم اینو نگفته. به هیچ چیزشون دیگه سختگیری نکردم.خب چیکار کنم من دارم تلاشمو میکنم. و تلاشمو میکنم بچه ها ارزش کاری که میکنن رو بدونن صرفا برای من درس نخونن برای آیندشون برای خودشون بخونن که متاسفانه اینو نمیدونه

من به شک افتادم فقطم از یه مادری پرسیدم که دخترت از معلم یاد میگیره گفته آره میگم شاید بچم درسوگوش ن ...

اسی برومدرسه اش زیاد سرکلاس پیش معلمش اونوقت میفهمی مشکل کجاست خدایی بچه ها هم بازیگوشن سرکلاس معلمها هم بی خیالن میگن هرکس گوش کرد یاد میگیره هرچی گوش نکرد دیگه حالش معلومه معلم دخترم قدرت بیان نداره من خودم کمبودشو جبران می کنم شده از اینترنت یادمی گیرم به بچم یاد میدم میگم ریاضی یه چیزو یاد نگیری پله ی مبحث بعدیه دیگه از پایه خراب میشه وبقیشم نمیفهمه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من دغدغه ها و نگرانی هاتو درک میکنمولی بذارید پای انتخاب هاشون بمونن...بدونن که هر عملی یه عکس العمل ...

من دارم با خودم مقایسه میکنم پدر و مادر با سوادی نداشتم که راهنماییم کنن بگن چجور موفق بشم.من ازشون ناراحتم فقط فرستادن مدرسه کاری به کارم نداشتن و من شدم هیچکاره اگه شغل داشتم الان بچم لنگ یه لباس شلوار نمیموند. اگه بچم بزرگ بشه بعد بگه چرا حواست به من نبود که خوب درس بخونم چی؟الان بچس خودش نمیدونه هدفش چیه اگه ضعیف بره بالا اونوقت هدفش مشخص بشه بعد ببینه ای داد بیداد برای همچین هدفی مثلا باید درسم قوی میبود تا قبولم کنن

اسی برومدرسه اش زیاد سرکلاس پیش معلمش اونوقت میفهمی مشکل کجاست خدایی بچه ها هم بازیگوشن سرکلاس معلمه ...

آفرین منم همینو میگم ریاضی امسالو خوب نباشه سال دیگه بدتر میشه همشون به هم وصلن

اره شده.و من از عید تا حالا به شدت خودمو کنترل کردم ارومتر شدم نسبت بهشون.دختر بزرگم اینو نگفته. به ...

اینم بدون درس یه راه پیشرفته فقط بزار علایقش خودش پیدا کنه نه این که تحمیل کنی بهش 

پسر من ماهانه بهمن رو قابل قبول گرفتهدرسشم خوبه سوالاتم راحت بوده میگه حال نداشتم جواب بدم

کلاس چندمه🫠

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
والا من اطرافم میبینم تنها منم که به بچم سخت نمیگیرم بقیه بچه هاشون اکثرا استرسی

افرین جواب خودتو خودت میدی بقیه بچه هاشون اکثرا استرسی / این زندگیه که میخوای مثل دیگران برای بچت بیسازی ؟

برعکس بقیه

من بهت تبریک میگم به فکر آینده بچه ای

دوستان میگن شاید استعداد نداره

یعنی چیزی که استعداد نداره زو باید کلا رها کرد؟

درضمن خیلی ها توی چیزی استعداد نداشتن و با تلاش بهترین شدن

دعواش نکن

ولی علت رو پیدا کن

شاید علاقه نداره که باید جذابش کنی براش

اگه معلم رو نمی‌فهمه معلم بگیر

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔