2777
2789
عنوان

دخترم خوب گرفته اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 67 پست
من امسال خیلی ساده گرفتم از این لحاظ که سر نمره گرفتنش داد و بیداد نمیکردم بدرفتاری نمیکردم فقط شدت ...

دادوفریاد فایده نداره بزنش کتکش بزن قاشق داغ کن بزار رو دستش بلکه آدم شد 

😅😅😅😅

بابا ول کن بچه ۱۰ساله رو روانیش نکن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول اینکه چهارشم خودش سخته، دوم اینکه همه مگه باید استعداد درسی داشته باشن؟ هرکی تا یه اندازه مختلف تو درس استعداد داره 

فشار ب بچه تون نیارین، تعادل و رعایت کنین 

و اینکه دبستان و راهنمایی ی طرف 

دبیرستان ی طرف 

اصلا من دوستایی داشتم که افتضاح بود نمره هاشون تو دبستان و راهنمایی 

دبیرستان عالی میشدن 

پس اگ میبینی قدرتش همینقدر هست، زورش نکن 

من دارم با خودم مقایسه میکنم پدر و مادر با سوادی نداشتم که راهنماییم کنن بگن چجور موفق بشم.من ازشون ...

همینه ک میگم بهشون یاد بده 

روی پای خودشون وایسن 

اون وقت دیگه با شما کاری ندارن...

میدونی دوست چیه دوست عزیز

از حرفاتون اینطور برداشت میشه که شما تمام تلاش ت رو کردی که آدم موفقی بشه و نشد به نظر خودت البته!

حالا فکر میکنی پدر و مادرت هم تاثیر داشتن

و این ناخودآگاه شما داره به بچه ها آسیب میزنه

شما در حالیکه از خودت میزنی که به اونا برسی،ولی داری اذیت شون میکنی..

قبل از بچه ها خودت رو دریاب! این افکار از ذهن آشفته ی خودتون ک وای الان ریاضی شده ۱۶،نکنه سال بعد بشه ۱۳،و این دیگه هیچی نمیشه...

نه جانم اینطور نیست! ممکن همین بچه ترم بعد خیلی خوب هم بگیره...

بعدش م همه ی درساش ک اینطور نیست،خب تو ریاضی ضعیف تر بوده...ممکن همون دوستش که ریاضی خوب فهمیده،مثل دختر شما املا ننویسه...اینک دلیل ضعف کلی یه بچه نیست...

شما کاملاااااا الکی نگرانی

حواست به درس خواندنش باشه کاملا ولی دعواش نکن نزار زده بشه 

ازمدرسه که اومد دوباره ازش بخواه امتنحانی که خوب شده رو حل کنه ولی در یک فضای دوستانه شاید دلیل خوب شدنش استرس یا عدم تمرکز یا .... باشه دنبال دلیل بگرد باهاش حرف بزن ولی جلو خواهرش نه تنها با خودش ازش بپرس اگه بازم جوابش معلم بود بهش اطمینان کن چون یک معلم واقعا قرار نیست برای همه بچه های کلاس بهینه باشه اگه میتونی براش معلم خصوصی بگیر اگه نمیتونی کلاس تقویتی بفرستش و اگه بازهم نمیتونی فیلم های آموزشی زیاد هست ببین با کدوم راحت تره 

من دارم با خودم مقایسه میکنم پدر و مادر با سوادی نداشتم که راهنماییم کنن بگن چجور موفق بشم.من ازشون ...

نگاه اسرار زیاد و فشار زیاد خیلی بد تره مثل فنری میمونه که فشارش بدی فشارش میده یهو از دستت در میره 

بعدم سخت نگیر به خدا هیچ فرقی نمیکنه چه با معدل ۲۰به دیپلم برین چه با ۱۶هیچ فرقی تو حالشون نمیکنه فقط بیستی که با زوری درس خوندن باشه بچگیشونو تباه میکنه

دوست عزیز دختر منم کلاس چهارمه و ریاضی چهارم هم خیلی سخته و هم پایه پنجم و ششمه من بهتون کاملا حق میدم که نگران باشین ولی چاره کار فقط تمرین و تکرار من سعی میکنم هر روز یا یک روز در میان بهش کاربرگ بدم

و به انجام کاربرگ ستاره میدم ستاره هاش که 10 تا شد میریم لوازم تحریر مورد نیازش رو میخریم

دختر منم متاسفانه علاقه ای به ریاضی نداره ولی از تابستون که شروع کردم به تمرین ضرب و بهش ستاره اینا دادم خیلی خیلی بهتر شده

دوست عزیز دختر منم کلاس چهارمه و ریاضی چهارم هم خیلی سخته و هم پایه پنجم و ششمه من بهتون کاملا حق می ...

اخه میدونی دخترم علاوه بر مدرسه کلاس ورزشی هم میره هفته ای ۳ روز. از اونورم معلم تکلیف زیاد میده که بدرد بخور نیست مثلا کاربرگ ریاضی به اون صورت نمیده با این شرایط زیاد فرصتی برای تمرین نمیمونه