2777
2789
عنوان

دخترم خوب گرفته اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 67 پست
فقط به خاطر یه نمره ریاضی بیکار و بدبخت میشه؟ شاید واقعا نمیتونه بفهمه شاید واقعا فهم ریاضی براش نام ...

خب ریاضی مهم نیست برای کنکور یا هر چی؟ از الان میگه من صندوق دار بشم حساب کتاب کنم

اره سمم بعد بچه هایی مثل شما با درس نخوندن قراره کجای دنیا رو بگیرید

تفکرات سمی رو نگاه وای بدبخت بچه ای که زیر دستت بزرگ میشه حداقل یه سر به یه روانشناس بزن وقتی بدون فکر بچه دار شدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این نشون میده بچت بلده .ولی بچه ی من بلد نییت یا اصلا دقت نمیکنه تو سوالات هنوز خوندن سوال ریاضی ...

میفهمم چی میگی منم دوس دارم بنا به شرایط درسش عالی باشه

ولی ته قلبم حس میکنم کارم اشتباهه

کاش همه ی بچه ها در اینده اول انسان شادی باشن بعد بقیه موارد

خانواده ما خیلی تاکید داشتن رو درس خوندن و...

ما هممون درس خوتدیم و اولین دخترای فامیلمون بودیم که شغل خوب و... پیدا کردیم

اما واقعا شاد نیستیم و مادرمونم خیلی ناراحته بایت این موضوع

من یکی از دانش اموزام همه درس هاشو نیاز به تلاش گرفته به مامانش گفتم یه فکری کنید گفتم حالا به دختر ...

میگه میپرسم خانوم توضیح میده ولی توضیح باز مثل قبله که نمیفهمم.منم میگم اگه بچم مشکل فهم داره پس چرا پارسال هر وقت میپرسیدم یاد گرفتی میگفت آره خانوم خوب توضیح داد

خب ریاضی مهم نیست برای کنکور یا هر چی؟ از الان میگه من صندوق دار بشم حساب کتاب کنم

عزیزم من آی تی خوندم ، که از قضا رشتمم ریاضی بود ولی به شدت خنگ بودم توی ریاضی ولی توی رشته آی تی که اتفاقا هیچ ربطی به ریاضی نداره عالیم . الانم مسئول آی تی یه شرکت خوبم ماهی 23 هم درآمد دارم.

یه بار کلاس سوم ک بودم،ریاضی امتحان کلاسی شدم ۱۴...

مامانم خیلی دعوام کرد....هیچ وقت اون روز رو فراموش نمیکنم.....

عزیزم

من مدرک کارشناسی ارشد دارم از یکی از بهترین دانشگاه ها...

تمام دوران تحصیل م معدل کمتر از ۱۹ نداشتم...همیشه درس م قوق العاده بود!!!

ولی هیچ لذتی از مدرسه و دانشگاه نبردم....

همیشه یه گوشه ذهن م مونده بود که اگه نمره ی بالا بیارم خوبه..وگرنه من یه آدم به درد نخورم...تمام نوجوانی و جوانی من به استرس و درس خوندن گذشت...

بذار بچه ت زندگی کنه.....

اگه آدم شادی باشه

بهت قول میدم موفق هم میشه....خواهش میکنم دنیاش رو اینطور نبین ک فقط اگه درس بخونه پیشرفت میکنه....

میفهمم چی میگی منم دوس دارم بنا به شرایط درسش عالی باشهولی ته قلبم حس میکنم کارم اشتباههکاش همه ی بچ ...

ببین من شرایط خنده ی بچه هارم فراهم میکنم.کلاس مورد علاقشون که ورزشه میبرم به خدا خودم کمبود خواب دارم روزای زوج وقتم به بیرون میگذره ابنو ببر کلاس اونو ببر کلاس.من وظیفه ی خودمو براشون انجام میدم ولی بی انصافبه بچه ها نبینن با بازیگوشی این حس ناراحتی رو برای من بیارن.من خونوادم با درسم کاری نداشتن چون زمان ما همین بود زیاد براشون مهم نبود.چقدر دوست داشتم معلم بشم یه حرفه ای یاد بگیرم الان از خودم ناراضیم .حالا شما فکر کن با اقتصاد الان بچه اگه درسشم مشکل دار بشه میخواد چیکار کنه شغل نداشته باشه چیکار کنه چجور خواسته هاشو برآورده کنه.مثل الان من که خونوادم سخت نگرفتن منم شغلی ندارم و غمگینم چون خواسته ها با پول برطرف میشه و من ندارم

حرف زیاد دارم هم به خودم و هم شما اما سرکارم و اصلا از صبح کار مفید نکردم غمگین و گرفته ام توان حرف ...

منم از هزار جا غمگینم حالم خوب نیست.حداقل توقع دارم بچه هام غمی به غمهای من اضافه نکنن. تا توانم هست نمیزارم غمگین باشم براون شادی فراهم میکنم

بزار بزرگ بشی بچه دار بشی اونوقت میفهمی چی میگم .

ببین من که بد تو و بچه تو نمیخوام اتفاقا خوبیتونو میخوام به حرفام گوش نمیکنی نکن ولی یه زیر چشمی بش نگاه کن من خودم اسیب دیده ی این برخورد ها هستم و ببین گاهی اوقات  حتی از صدای مادرم هم متنفرم هرروانشناسیم بری قطعا بهت تشر میزنه چون خودمم روانشناسم و قطعا از شما بیشتره تجربم حالا خود دانی

یه بار کلاس سوم ک بودم،ریاضی امتحان کلاسی شدم ۱۴...مامانم خیلی دعوام کرد....هیچ وقت اون روز رو فرامو ...

شما دهه ی چندی؟ من دهه شصتیم ولی خدایی خونوادم کاری به درسم نداشتن خودم برام مهم بود ولی با انتخاب غلط رشته ی دانشگاهی با عاتماد بنفس داغون نتونستم به آرزوم برسم.من با کارشناسی ارشد نون ندارم بخورم.اگه شغلی داشتم اینقدر غمگین نبودم. من امسالم سخت نگرفتم براشون هزاران بار باهاشون صحبت کردم.بالاخره ما تا اخر عمر نمیتونیم خرج خواسته هاشونو بدیم اگه خودشون درس بخونن کار کنن به خواستشون میرسن. من تمام تلاشم شادی برای اوناس ولی کاش بچه ها هم درک کنن زحمت مارو پوچ نکنن

ببین من که بد تو و بچه تو نمیخوام اتفاقا خوبیتونو میخوام به حرفام گوش نمیکنی نکن ولی یه زیر چشمی بش ...

من الان گفتم قراره داد بزنم سر بچم یا چشم غره برم براش اصلا اینجور نیست.فقط من ناراحتم و چون سکوت بکنم از چهرم بچه ها میفهمن ناراحتم ولی نمیدونم رفتار درست چیه یعنی همین ناراحتیمم از بپوشونم چی بگم بهش